Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
lionesssssssssss, tak vies, ked trafis do cierneho a vyslovis pravdu :DD - to znesie malokto
ale praveze taketo veci cloveka vedia posunut dalej, ked si to necha prejst hlavou
toto fórum je veľmi zvláštny svet
napíšete človeku - úplne normálne - že nemá dostatočné hygienické návyky - ednoducho, nesúhlasíte s ním, a hneď vás tu zruší, že ho urážate
už XYXQW... krát sa mi stalo, že akonáhle som nesúhlasila s názoro niekoho , tak mi bolo povedané, že sa navážam, urážam, a čo sa vlastne starám
tak keď už niečo capnem na verejné fórum, hádam musím rátať aj z negatívnymi reakciami, či nie?
podaktorí ako keby si sem ani nechodili po rady, len chcú aby im niekto pritakal na ich názor alebo pofúkal boľačky
ale tak to (bohužiaľ) v živote nechodí
a hlavne, nie každý čo s vami nesúhlasí vám chce automaticky zle. zvyčajne vás tým chce usmerniť, ponúknuť iný pohľad na vec a pod. každý hneď ale za tým vidí útok na svou ctenú osobu
papa
Len aby som enzistila, že ten partner sa nesprchuje denne :D pozor na to, aj to by mohlo byť, môj postoj k hygiene je úplne normálny, hoci sa nesprchujem každý deń, ja si napr. zuby čistím 20 minút s tromi rôznymi pastami, kým polovica slvoenskej opulácie 20 sekúnd :D to len na porovnanie, a nebojs a, partenra si ja nájdem, len nechcem to eln tak, ebz lásky, tam nebude prekážka ani tak sprcha, ako skôr nedostatok lásky a pochopenia vo vzťahu :D no ak ten partenr bdue paltiť vodu, tak ja sa rada budem sprchovať aj dva razy za deň - ráno aj večer, a halvne keď tma bdue teplo, a zbytočne sa snažíte, mňa veru neurazíte. Nič v zlom, fakt. už idem, končím túto debatu
bingham len ci to nie je aj kvoli tomu...chalani taketo veci este horsie znasaju, pretoze prave zena je ta, ktora by mala mat lepsie hygienicke navyky..a co poznam chalanov, tak taketo veci velmi odsudzuju
bingham, ale takto si ho asi tazko najde, ked sa sprchuje 2x do tyzdna
ATIDE/ESMERA
Ty si tusim pisala ze si este nemala sex/partnera
uvidis ze ked si ho najdes...tak velmi rychlo zmenis svoj postoj k hygiene :))
ATIDE/ESMERA
tato tema je z roku 2010, tak co mame pisat zakladatelke, ktora sem uz nepachla po par prispevkoch? pre istotu
Tak ano, jednoduchšie by bolo vliezť dos prchy celá, to je fakt :D ale aj tak nikoho do toho nič nie je, už o tom nebudem písať, ančo som vôbec začala, to bol príspevok len pre autorku tejto témy
To nie je fakt,t ak rpeto som sa urazila :D a písať by tom ali zakladateľke témy, táto téma nie ej o mne, ale o nej :D ste nejako na to zabudli. ona položila jednoduchú otázku a dostala odpvoede, chela vedieť, kto ešte sa nesprchuej denne, tak som jej odpvoedala, aby sa nebála tých krakúl na intráku, že nie je sama, to ej všetko :D ďalej komentovať to nebudeme, ja o to nestojím, je to moja osobná vec, polka Slovákov v tom prípade nemá dostatočné hyg. návyky