Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

maruska_123

atide uz pochop, ze ked necitis, ze ti telo nesmrdi, neznamena, ze okolie to neciti

to mas ako ked si das parfem, ak vobec take pouzivas...po pol hodine necitis, ze nejaky mas, pretoze cuchove bunky sa otupia a zvyknu si na danu vonu...ale okolie ta citi

ATIDE/ESMERA

nie, kazivosť mám ev rodine, nie je to tým, soms a pýtala aj zubára, tak aj strava tam zohráva sovju úlohu, ale hlavne tá genetika, moji rodičia už majú zuby umelé, ja tak dopadnúť nechcem

Joo

lionesssss to mas sice velku pravdu az na to ,ze nie kazda ctena osoba rozmysla tak ako ty ...... preto je dolezite vediet ten svoj (tvoj) nazor aj spravne podat (napisat), aby neurazal ,nepoburoval ,neposobil vulgarne

ATIDE/ESMERA

ja viem, že stačia 3 minuty,a j techniku ovládam, ukázala mi ju dentálna hygienička :D ale čistím si ich 20 minút už zo zásady

maruska_123

bingham ale ved to bolo predsa pre iny dovod, toto bola len zamienka :DDDD ano, urcite :D

sama som taku poznala, cize je mi jasne, ktora bije..a ked tak niekto prisiel aj do skoly..este aj niektori vyucujuci si to vsimli netvarili sa trikrat nadsene..