Psyllium

Príspevok v téme: Psyllium
andrea28

dnes som si o tom nieco citala a asi idem do toho.inak nemam nejake problemy,stolicu nemam sice pravidelnu,ale nejako ma to neobmedzuje.len to asi nieje uplne zdrave.no ale v poslednom case ma dost naduva a aj z obycajneho jedla.a urcite mi to len pomoze,ak to zacnem brat.citala som skoro same pozitivne reakcie.len mam par otazok:
1.musim to brat 2 krat denne,alebo staci raz?
2.a ak staci raz,tak mozem ho brat 2 krat tyzdenne okolo 17:00 a zvysne dni rano po zobudeni?
3. ako dlho to musim brat denne?dufam,ze uz nie navzdy.som myslela,ze neskor(ja neviem,po tyzdni,mesiaci) to bude stacit raz tyzdenne alebo aj menej.
4.a nasla som aj PSYLLIUM PLUS.obsahuje aj probiotika a omega 3 mastne kyseliny.je to lepsie ako obycajne PSYLLIUM?
viete mi poradit?pripadne piste vase skusenosti.

Santana17

Ja mám veľmi dobré skúsenosti, výrazne to dokáže upraviť trávenie.
Dá sa to jesť samé, ja si dávam do jogurtu alebo do šejku. Fakt odporúčam.

mldn26

ja pouzivam psyllium uz asi 5 rok. akonahle ho vysadim(ak zabudnem alebo ho nemam pri sebe) tak som v pruseri.najlepsie sa mi osvedcuje vypit polievkovu lyzicu psyllia s 0,5 litra vlaznej vody tesne pred spanim.

Vlaknina999

taktiez mozem odporucit...pre mna osobne je to zazrak...radost chodit na zachod + pikoska: pocas uzivania psyllia mi takmer uplne zmizla tazka forma akne :) ...uzivam ho takmer polroka a nemam jediny dovod s uzivanim prestat, kedze dnesna bezna strava je strasne chudobna na vlakninu a na mikrovlakninu uz ani nehovorim...ked som sa zamyslel spetne do minulosti...v podstate som takmer ziadnu vlakninu ani mikrovlakninu v strave nemal...takze tak :) nie kazdy dokaze zjest polkila cerstvej zeleniny denne :) a ak toho polkila nezjes, ver ze jej mas nedostatok...a to casom sposobi len problemy ktore sa budu vekom nasobit...

baska1234

ja psyllium odporučam pomohlo mi a od kedy som ho objavila v kapsuliach uživam tie, vôbec to nie je nechutne .. ako pred tym ...gastro psyllium od vulmu