Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
urobis? takze mozem si to aj urobit?tiez si chcem. ako si to urobim nalepim na co?
to bol nejaky poriadny kanec,ked bol taky nedockavy.este ze si to nedostal ty,samko,to by bolo skoda,ale hlavne prstiky si chran,aby ti neodhryzli,ako by si nam tu pismenkoval potom??
Babenka, neboj sa, ja som po držke nedostal, ale som prikapčal kancovi, lebo mi skákal do vedra. ten koberček čo má Brunuška, daj si Google, masážna podložka, uvidíš ju tam aj na obrázku, sú tam až dve rozdielne ceny od dvoch dodávateľov, tuším 430 a 460 korún. Ty, teraz ma napadlo, je tam aj tá masážna loptička, čo spomínala Brunuška. A sú tam aj tie kamene-okrúhliaky v drevenom ráme, to si urobím na leto.
aky pozitivny prispevok,samko. kto dostal po drzke? chudatko male...nebi zvieratka! chod dat po drzke do skutocneho parlamentu,skutocnym velkym zvieratam.
tu lopticku si pojdem kupit ked budem zdrava a ten kobercek kolko stoji? kde ho kupim? to je kamienkovy alebo štoplikovy? na chodenie alebo na lezanie? kolko ma cm stvorcovych?
Zadok a boky musia byť! Ja viem, tá čokoláda zvádza, ja som do nej tiež fanatik, polotovary jedávam, ale nie je to dobré, parlament som ukľudnil- vedúci dostal po držke, Aljoška-Alickaj naša vitaj,si to dúfam ty, ja som myslel, že si sa na nás vykašľala, pozri si príspevky, Brunuška už má doma koberček a "šlape" a podľa jej predbežných správ to vyzerá veľmi dobre a mám dojem, že o nedlho budeme "šľapať" všetci. Vyzerá to, že to pomáha!!! Bodaj by!!! Máme radosť všetci.
no, tak idem aj ja.
samko uz robi poriadky v parlamente a ostatni sa liecia. cafkajte!
aljoška,mozes sa pridat,samozrejme. dufam,ze sme debatovali k teme :-) aj mozes nieco poradit,lebo ten zaludok je zly pan,ale dobry sluha...len akosi ho premahame do umoru tou nasou stravou.
samko,polotovary jedavas? ja nie.sackove polievky a bujony nepouzivam.
Ahojte.Konečne som tu.Mali sme totálne pokazený počítač,včera ho konečne opravili.Teraz nemám čas,ale večer si prečítam o čom ste debatovali a dúfam,že sa opat možem pridat.Chýbali ste mi.Pozdravujem Vás.
koreniny ako pikantna paprika do jedla,mlete korenie,zazvor,cesnak,cibula...to,co robi jedlo pikantnym a stiplavym. take mam tiez rada,tak preto sa pytam,aby sa mi nepratil ten HP. aj cokoladu a kapucino si mozem obcas dovolit? (3-4x denne?)
to nie su boky, skor zadok a stehna...relativne boky,ale boky to vazne nie su.stehniska!! inak obcas posobim ako vychrtlina :-) ale iba posobim...skutocnost je ina.
Koreniny podporujú vylučovanie žalúdočných štiav, prehrievajú telo, ale ak máš žalúdočné vredy, alebo HP, tak preč s nimi. Tieto koreniny si myslela?