Vyvoj vasich vztahov

Príspevok v téme: Vyvoj vasich vztahov
AdamKrt

Ake casove obdobie je zhruba u Vas, kedy zacnete prehodnocovat vztah ? Aka je doba od zoznamenia, ked si myslite, ze je dobre zacat sa fyzicky zblizovat, predstavit partnerovi/partnerke rodicov, pripadne svoje deti, ci pracovat s detmi partnera/partnerky na rozvojani vztahu, alebo kedy sa pohnut niekde dalej - manzelstvo, zalozenie rodiny...?

Poprosim pre vacsiu objektivitu uvadzat pre konkretnu udalost casovy usek, ako aj Vas vek. Predsa len napr. 18-20 rocny clovek sa nemusi nikam tak ponahlat, ako ked ma niekto 30, 40, 50...
-----------
Viem, ze je to silne individualne, ale zaujima ma, ako vztahy zhruba maju priebeh.

Mne sa zda totiz, ze moj vztah sa priserne pomaly vlecie, stagnuje a i buducnost sa zda taka, ze partnerke to tak vyhovuje, zatial co mne nie ... Tak ma zaujima, zhruba, aky priebeh mavaju vztahy, ci kedy ludia dospeju k tomu, ze si povedia - tak toto nikam by neviedlo ani dalsich X rokov a radsej z toho vycuvaju.

isabella

omg, si ju mal rovno poslat do certa, bo nakoniec este zistis, ze ani rozvedena nie je... po takych klamstvach si ju mal poslat do certa, toto sa nerobi, ved ty nemozes mat ziadnu istotu, v nicom...
a casovo by to slo aj castejsie... s detmi... a nie sa na ne len vyhovarat... mne sa uprimne cele co tu pises akosi nepozdava, to je akosi na hlavu postavene, ber nohy na ramena a upaluj kym sa da, kym mas cas najst si normalnu partnerku

AdamKrt

leaaa:

ale nebyt toho, ze si to nevsimam a hral by som, ako priatelka piska, tak by to bolo v uplnej pohode. Mame pekny vztah, denne si hodiny volame, myslime na seba. Po inych strankach vsetko klape, lem mam z toho dojem, ze ja chcem velmi vazny vztah a ona sa nechce absolutne nikam ponahlat, pretoze jej to vyhovuje, ako to je. Tiez mam dojem, ze si chce uzivat, vypadnut od deti, relaxovat. Ked sme spolu, chcela by stihnut hadam vsetko... Lenze ako mesiace a roky idu, zistujem, ze nie som dalej nez na zaciatku vztahu a i za dalsi rok by som sa videl na rovnakom mieste. A to ma neskustocne stve, pretoze som jej povedal, ze ja nema zaujem o nejaky flirt, ci stat sa niekoho milencom, ale o vazny vztah, zalozenie rodiny, manzelstvo.

Do slaka, clovek tu cita, ako zeny nahanaju muzov, co sa nechcu zenit, nechcu dieta, zalozit si rodinu a ja mam dojem, ze sme si s priatelkou vymenili ulohy... :)

beskyd

adam, to nemyslis vazne:)) po tom vsetkom si s nou ochotny fungovat?:D "ja som nevedel, ze je rozvedena. Klamala o veku, svojom mene, dokonca mala byt mladsia, bezdetna. Nakoniec sa po case vyfarbila ako starsia, rozvedena. Po pol roku priznala dieta, po dalsom pol roku druhe..." - kamo, ja ako mladsi by som ta nemal nejak extra poucovat o zivote ale mozno by nezaskodilo mat v zivote nejaku tu stipku hrdosti a sebaucty:DD heh, toto je celkom sila uz, normalny chlap by od nej zdrhol po tomto vsetkom okamzite

AdamKrt

jajka001_:

ano, tak by som si to predstavoval ja. Z jej strany su iba vyhovorky, ze sa to neda, lebo deti hento, tamto a ja k nim nemozem, pretoze exmanzel heto-tamto. Vzdy je to iba podla nej, kedy to jej vyhovuje. Ze mne slobodnemu sa lahsie vsetko zariaduje casovo... Tvrdi, ze castejsie to nejde.

leaaa:
ona vaha so vsetkym. Takeho vahaveho cloveka som v zivote nevidel.
-------------
beskyd:
ja som nevedel, ze je rozvedena. Klamala o veku, svojom mene, dokonca mala byt mladsia, bezdetna. Nakoniec sa po case vyfarbila ako starsia, rozvedena. Po pol roku priznala dieta, po dalsom pol roku druhe... Kedze som bol vsak uz zamilovany, prekusol by som to. Keby som vedel na zaciatku, co ma caka, tak upalujem prec... Lenze uz ako zainteresovany zamilovany clovek, to vnimam inak. Proste nasadila na mna istu taktiku a vyslo jej to. Vediet to vsak skor, nepochodila by. Mna to tak vsetko ani nestve, ako ta jej nerozhodnost, klamstva a zavadzanie, co vsetko pre to robila, tajila.
--------
jajaja99:
ver, ze som dost komunikativny. Lenze poviem nieco, tak sa oduje, alebo zacne urazat, ci strci obrazne hlavu do piesku. Jej to tak vyhovuje, tak ze naco to menim, ze vsetko je dobre, uzasne... A ze jediny problem je, ze rypem s tymto. No bodaj by nie, ked mi to vadi...

Mam s nou svatu trpezlivost, po tom co vsetko mi vykonala. Lenze ona by chcela, aby som bol trpezlivejsi dalej a mne sa zda, ze tej trpezlivosti uz neni konca kraja. Jeden meter plati na nu, iny na mna. Kedze nie som hulvat, nepresadzujem si to nasilne. Len mam dojem, ze cim lepsie sa spravam, tym viac to zneuziva a obrati to v slovnej potycke este proti mne.

Takze teraz riesim problem, ako hovorit s clovek, ked si mysli, ze vsetko je dobre a nechce pocuvat, ze to tak neni... Neviem, ci pomoze premenit sa na hajzlika, aby si zacala cloveka vazit.

leaaa

Adam, ako pise jajaja99, taktiez aj ja som si myslela, ze zijes v nejakom plnohodnotnom vztahu sudiac z tvojich prispevkov a ajhla...posobis na mna vyrovnane, ze, vies, co chces a ze takto ako to pises v roznych temach, tak je to aj u teba v tvojom zivote...

isabella

no ak sa stretate takto zriedka, tak by som to z jej strany na nieco vazne naozaj nevidela a mozno si chce len uzivat, lebo ona uz nema potrebu zakladat si rodinu, ona uz deti ma... tak sa to aspon javi z toho co si napisal mne, pretoze u dospelych ludi by to uz po dvoch rokoch malo byt na takej urovni, ze si vedia povedat co dalej a o com to ma byt a nie len nejake zahmlievanie a taketo zriedkave stretanie sa... teda podla mojho nazoru by to mali normalni dospeli zreli ludia vediet uz do roka vztahu, ak to nie je jasne ani po dvoch, tak zrejme ona si zakladat s tebou rodinu uz nechce a ani to nikam dalej posuvat (este ked sa aj rozhovorom o tom vyhyba)... takze bud ti bude stacit to co mas teraz, alebo budes hladat inde, ved to, ze mas 33 este neznamena, ze nemozes mat priatelku okolo 25, ktora moze byt zrelou partnerkou, co chce vztah aj niekam posuvat a nie len preslapovat...

leaaa

Tak si ma predbehol tvojim prispevkom...)) pocas celej doby vasho vztahu sa vidate len tak malo? Mam pocit, ze je dost bud to povrchna alebo ako pises, pre nu ten vys vztah znamena nieco uplne ine ako pre teba....

jajaja99

adam,neviem , ci ti skusenosti inych pomozu.....kazdy vztah je iny, kazdy je stastny ci nestastny svojim vlastnym sposobom.ved si sadni s priatelkou a povedzte si na rovinu, co od vztahu kazdy ocakava.dva roky je pre niekoho vela, pre niekoho malo...kedze asi nemas 20, verim, ze je to pre teba dostatocne dlha doba na prehodnocovanie.mate obaja dost zivotnych skusenosti na to, aby ste vedeli, ci si buducnost viete predstavit spolu alebo s niekym inym....sledujem tu sem tam tvoje prispevky na margo tvojho vztahu a poviem ti....pre mna nepochopitelne...nesudim, konstatujem.