Mám taký zvláštny problem. Mám 20 rokov a našla som si teraz fajn chalana . Má tiež 20 ale je mladší o mesiac.Nebol by to žiadny problem,ale taky menší problem vidím v tom že on ešte predo mnou vobec nemal dievča a ani so žiadnou nespal nikdy.Za to mne sa pred rokom skončil 5 ročný vzťah a no a po tomto vzťahu som mala asi dalších 5 chalanov. Proste som ich striedala a vždy som mala len starších odo mňa.A teraz je to také zvláštne že neviem ci ,,tohto,,chcem alebo nie kedže ešte nikdy nemal dievča.Neviem prečo ale odrádza ma to.Nechápem tomu...
Baby vadilo by Vám takéto nieco u chalana že vlastne Vy by ste boli tie ,,o dost skusenejšie,, ??? ( ale napriek tomu je fajn a dobrý a mili ku mne)... hmm :////
neskúsený chalan...Baby poradte...
zato ze vy ste mozno nejaki ziarlivci co by si priali aby vasi partneri nemali nikoho ani pred vami ani po vas, tak nemusite vypisovat ze my to vidime nejak velmi divne. chodi to tak.
no konecne to to pochopil aspon dobledog co xcem povedat...
doubledog, bibba,
to je take stereotypne videnie to co tu vy prezentujete.
preco by niekto mal byt podozrivy, ze ho ine zeny nechcu? proste ma nejaku predstavu o tom ako ma vyzerat jeho partnerka a zatial taku nestretol.
mozno sa pacil vizerym babam a oni sa pacili jemu, ale nechcel byt svina, vodit tu babu za nos a mat ju len na sex tak ju proste odmietol... a uz by sme ho tu neriesili ako panic.
je milion moznosti a dalsich podmoznosti preco je niekto panic dlhsie ako ini. ten chalan mohol mat uz rozne prilezitosti.
staci len pripustit, zekazdy je jedinecny a nie kazdy rozmysla tak ako ja (resp. vy).
doubledog, tak na mna tvoje teorie vobec neplatia
vobec to nemusi byt podozrive, nemyslim, ze u kazdeho chlapa je prvorade presuknut hned prvu zensku s ktorou ide na rande, nastastie su aj plachi jedinci
neviem, nepoznam okolnosti, ci odmietol on alebo ony jeho, ale rovnako ako mas sancu ze sa ti v populacii vyskytne zopar geniusov tak sa moze aj zopar panicov a poznam vela chalanov co sa len tak neodvazia oslovit dievca na ulici a pokial ti chybaju prilezitosti tak ako to vyriesis? to ma vybehnut na ulicu a pytat sa ze ktora si s nim zasuka? :) (inac aj o tom som pocul a boli by ste prekvapeni vysledkom) ... vies ono to je mozno jedno s druhym, ani ja som nebol nejaky expert na tych prvych rande, si spominam ze jedna sa na mna furt usmievala, pozerala do oci a tak, no ja som si myslel ze treba ist na to pozvolne a ze musim byt slusny a tak .. no a asi uz viete ako to dopadlo, uz sa mi neozvala :D ... sak aj prva pusa bola taka ze sa ma spytala ci ma moze pobozkat :D ... tak holt clovek sa uci na chybach
zeny velmi casto daju na nazor a vkus inych zien, aj co sa tyka muzov.
a ako biba pise, panic je podozrivy, ze ho ine zeny nechcu, ze ich nezaujal a je teda niecim divny.
mozno to pre niekoho znie prekvapivo, ale zena uprednostni muza, o ktorom vie, ze sa onho zaujimaju aj ine zeny. a ked je odskusany, tym lepsie.
bibba, pises, ze si mala vela partnerov, a odsudzujes lasku, ked pises, ze sa mame zobudit, lebo laska je prchava. Z toho mi vychadza, ze ty asi sexujes len ako zvieratko, proste u teba to je iba pud. Nechapem celkom ani tomu, ze je pre teba prirodzene mat za rok 6 sex. partnerov. 6 ??? To mas kazde 2 mesiace ineho! To je ako o com??
Mima_216, mne by teda urcite nevadilo, ze chalan je panic. Preboha, ake zaucanie?? Do sexu sa nejak specialne zauca? :))
Problem je v tom, ze teraz je to pre teba dilinko, lebo je panic a ty si fakt hrooozne velka skusena ... baba :) Po case by bol pre teba dilinko v niecom inom, lebo zas len ty budes urcite ta najmudrejsia. Nechaj ho, chudaka, radsej tak a ty si chod vrznut aspon s 3 naraz, aby ta to dokonale uspokojilo. Nie som ziadna puritanka, ale tiez si myslim o tebe svoje ... :(
alebo haha... nexcu sex bez lasky. ale preco ich nikto teda nelubi... boze, ludia zobudte sa. teda hlavne panici, ktori cakaju na sex s laskou. laska je prchava.
odmietol lebo ho odrazdaju zeny ktore sa len tak ponuknu? ak je taky super ze mu nezalezi len na sexe, tak preco sa mu "neponukne" aj ine lepsie dievca, ktora nexce ponuknut len sex. proste je to kruto povedane. ale nikto ich ho nexcel. ale ja dufam ze kazdy raz najde svoju lasku.
alebo bol zaujimavy pre zeny ale odmietol? preco odmietol? otom sa da diskutovat hodiny