neskúsený chalan...Baby poradte...

Príspevok v téme: neskúsený chalan...Baby poradte...
Mima_216

Mám taký zvláštny problem. Mám 20 rokov a našla som si teraz fajn chalana . Má tiež 20 ale je mladší o mesiac.Nebol by to žiadny problem,ale taky menší problem vidím v tom že on ešte predo mnou vobec nemal dievča a ani so žiadnou nespal nikdy.Za to mne sa pred rokom skončil 5 ročný vzťah a no a po tomto vzťahu som mala asi dalších 5 chalanov. Proste som ich striedala a vždy som mala len starších odo mňa.A teraz je to také zvláštne že neviem ci ,,tohto,,chcem alebo nie kedže ešte nikdy nemal dievča.Neviem prečo ale odrádza ma to.Nechápem tomu...
Baby vadilo by Vám takéto nieco u chalana že vlastne Vy by ste boli tie ,,o dost skusenejšie,, ??? ( ale napriek tomu je fajn a dobrý a mili ku mne)... hmm :////

weronika

ja neviem o čo vám tu všetkým ide... ja celkom chápem mimkine pocity... a viem sa vžiť do jej kože. Proste na dnešnú dobu je to trochu čudné a možno by som sa aj ja bála začínať taký vzťah... Ani nie preto, že je panic, ale preto, že sex si povečine my ženy chceme aj užiť a nie zaúčať niekoho. Ale nebol by to až taký brutálny pocit, aby som sa nad tým nevedela povzniesť... a myslím, že veeeeeľa žien je takých

AdamKrt

bibba:

to, ze je panic, neznamena, ze sa musi vyburovat na 10 zenskych. Moja priatelka bola moja prva a dalo by sa povedat, ze som nevybureny, ale vonkoncom nemam pocit, ze by som sa mal vyburovat inde, ako s nou... Ty degradujes nieco, co je dobre, pekne a obracias to o 180 stupnov. Uvedomujes si vobec, ze hociktory s partnerov, co striedal partnerky/partnerov, tak s kazdym dalsim vo vztahu len zvysuje riziko prenosu chorob ? To Ti nevadi, ze sa takymto spravanim degradujes len na nejaky objekt, ze ak neskusil ine, nemoze ocenit Teba ? A preco by mal skusat ine ? Nepritiahnes este nakoniec svojim priatelom par zien do postele, ze milacik trochu sa pouc od nich niecomu...? :) Tvoje obavy nemaju realneho opodstatnenia. Naviac nemozes si byt ani ista, ci dotycny Ti neklame a nevymysla si, ci uz mal, ci nemal nejake priatelky. Myslim, ze to so svojou nechutou k panicom prehanas. Pre vela ludi to neni zivotna meta, pretiahnut kdejaku len preto, ze mozu. Ale chapem, ze dnes je ina doba a najdu sa osoby, ktorym na tom zalezi, ked maju radi seba. Dnes je doba spotrebna a tento trend zacinat byt castejsie vidno. Kazdy nech si hlada toho, kto mu vyhovuje... Ale nediv sa, ze inemu je to dost cudne, ze Ti to vadi, pretoze na to nemas jediny racionalny dovod...

Ad mokry orgazmus - a co ked o nom hovorim ? Hovorim o vselicom otvorene a nemam s tym problem. Je to sucast zivota a rad veci pomenuvavam pravym menom, aby nedoslo k nejakym nepresnostiam.

Mima_216

Ach jaj Vy ,,kopa inteligentov,, tu aj škoda opýtať sa niečo... Jeb*e na to už to radšej nekomentujte ani ...
Ale ostatným dakujem za rady :-))

bibba

a nerozumiem´., nieco som nezachytila? niekto tu povedal ze ked ma baba 20rocna 6 chalanov za sebou tak je ojazdeny bicykel ? vy musite byt strasni trtkovci teda. kde zijete.

katussska24

rew: :D :D :D si ma pobavil(a)
alchamilka: súhlas,,, sú aj horšie veci, podľa mňa dievča po tom 5-ročnom vzťahu malo toho dosť, a povedalo si, že si ide užívať, tak preto toľko chlapov...viem si predstaviť, ak sa sklamala v tom vzťahu...

bibba

AdamKrt

ked ti to mam vlastne vysvetlit preco ma to aj odrazda, tak napriklad aj to, ze keby som mala chalana panica alebo a uz by xcel len mna, no to by bol proste katastrofalny pocit, vediet ze on vlastne nepozna NIC INE okrem mna. to je dost cudny pocit. mozno niektore zeny otom snivaju. ale ja teda nie. to je odveci.