Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neskúsený chalan...Baby poradte...

Príspevok v téme: neskúsený chalan...Baby poradte...
Mima_216

Mám taký zvláštny problem. Mám 20 rokov a našla som si teraz fajn chalana . Má tiež 20 ale je mladší o mesiac.Nebol by to žiadny problem,ale taky menší problem vidím v tom že on ešte predo mnou vobec nemal dievča a ani so žiadnou nespal nikdy.Za to mne sa pred rokom skončil 5 ročný vzťah a no a po tomto vzťahu som mala asi dalších 5 chalanov. Proste som ich striedala a vždy som mala len starších odo mňa.A teraz je to také zvláštne že neviem ci ,,tohto,,chcem alebo nie kedže ešte nikdy nemal dievča.Neviem prečo ale odrádza ma to.Nechápem tomu...
Baby vadilo by Vám takéto nieco u chalana že vlastne Vy by ste boli tie ,,o dost skusenejšie,, ??? ( ale napriek tomu je fajn a dobrý a mili ku mne)... hmm :////

alchamilka

nerozumiem čo všetci do toho dievčaťa rypete.. ona chcela len serioznu odpoved a nie počuť že je nejaký "ojazdený bicykel" trápne

bibba

a nexcela by som panica nie len preto ze je neskuseny, ale napriklad preto lebo nebude vybureny! aj to dovod. zato ze si budes mat jednu za zivot to neznamena ze je vela takych muzov. a vlastne takeho by som uz teda vobec nexcela..

bibba

AdamKrt

este v kolkych temach napises ake mokre orgazmy robis priatelke? dost trapne sa predvadzas. asi ti tie mokre orgazmy nejak stupli do hlavy.

Mima_216

weronika - dakujem :-)aj tým čo seriózne odpovedali. Ano chcela som počuť len názor. Neviem odkial Ste všetci vzali že tým že som napísala že som ich striedala že som s nimi aj spala. (taký menší detail )Ale nevadí.Dost z Vás ma asi príliš dlhý kabel od hlavy ako vidim no čo už.Ved to som v podstate aj čakala. :)
A také pripomienky že ,,ojazdený bicykel,, nuž aspoň Ste ma dobre pobavili. Ved som sa vlastne chcela len pobavit to je pravda :D
Mimochodom súdiť možte samy seba Vy chudáci nie mňa . Ja som sem prišla po radu nie po to aby ma nejaky dement tu sudil :D :D . . .

bonk

to ze je ojazdeny bicykel este neznamena ze tr..á prvu ligu za Pakistan..su take bicykle ze pocas celej zivotnosti su drevene,jedina ich prednost je ze su pomerne lacne a nie je problem ich vymenit...

weronika

nechápem, prečo ju tu tak každý odsudzuje, že k*rva a pod. Položila nám otázku, chcela vedieť náš názor... Určite nechcela počuť, že je "ojazdený bicykel", či ako ste ju tam nazvali... Akože sorry ľudkovia, ale ja by som chcela úprimne vedieť, koľko partnerov ste mali vy... Som si istá, že viac ako polovica z vás ich mala ešte viac ako ona, takže kľud...

sweater

Prial by som chalanovi aby o to prisiel s nejakou fajn holkou, nech ma pekne spomienky. No co uz. A aj ked je neskuseny nikdy nevies ci to nieje ten typ, co spadol z neba uceny, mozno by ta tak uspokojil ako nie dokopy vsetci ti ku*evnici co si mala pred nim.

AdamKrt

rew:

iste. Ale pri takom pocte partnerov je skor pravdepodobne, ze s tym zacinala dost skoro... Ci to robila tak, ci onak, vystriedat 5 partnerov za rok - no, skoda reci... :)

jajka001_

ak ho chces len na kratky vztah,neviem preco ta to trapi,sex nie je ziadna veda, naucis ho co treba. mozno sa aj pri tom dobre nasmejete. ak planujes dlhsi vztah, mozno casom zatuzi poskusat ake je to s inou. tohoto sa bojis?