Kuknite sem. :)
Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy
Ahojte:) ked tak nad tym uvazujem a prezeram si tuto komunitku, prichadzam na poznatok, ze sme sem vobec nenapisali, co sa na skupinke v Petrzke vlasne odohrava:) tak idem to rychlo zmenit. Nech vsetci, co by sa pripadne, mali zaujem pridat, vedeli do coho idu:)..
Tak poporiadku:
Svojpomocna skupinka je prvym zo zjavnych vysledkov projektu predlozeneho do Ligy za dusevne zdravie. Projekt bol vytvoreny na zaklade odbornej spoluprace s ceskym obciansym zdruzenim Anabell (www.anabell.cz)./ Liga nam ponukla svoju miestnost na jeden den v tyzdni (doteraz to bol piatok, ale asi to bude byvat utorky). Zaroven akurat teraz, na zaciatku maja, sme dostali dotaciu (peniazky) na kupu arteterapeutickych pomocok k tomuto ucelu od komunitnej nadacie Bratislava:)takze mozeme tvorit a tvorit:)
Teda, ako naznacujem- Ide o svojpomocnu skupinku pre PPP (upozornujem, nejde o ziadne podporovanie v chorobe, naopak, v liecbe!)za pritomnosti psychologicky (arteterapeutky) ako supervizie. Na skupinkach celkom casto pouzivame arteterapiu ako sposob relaxacie, mozno ventilacie (ide o pouzitie akychkolvek vytvarnych technik na vyjadrenie sa), pricom vobec nejde o esteticky stranku vytvoru, ani o nejake zrucnosti v kresleni! Nie, bavime sa tym:) Ale nie len to, casto mame nejaku temu a preberame ju zo vsetkych hladisk, niekedy si piseme.. proste, vsetko po chuti (niekedy je nalada na to, inokedy zase na ine:))
Vlastne ani neviem ci som to napisala zrozumitelne (mam tolko myslienok v hlavke, ze ani neviem ci som to nemotala:) Jednoducho, ak by ste este cokolvek potrebovali vediet.. piste, piste. ci uz sem alebo aj na moj mail: wejusenka@yahoo.com.. budem sa tesit:)
ako sa vam dari?
Ahojte, proim vas, neviete niekto, ci neexistuje nejaka terapeuticka skupina pre anorekticky a bulimicky aj v Ziline? Myslim, ze by to bolo fajn, velmi by som chcela do takej chodit, mozno by mi to konecne po dlhych siedmich rokoch pomohlo... Dakujem za info. Pekny dnik prajem
sasi: konaju:)
Ahojte, konajú sa ešte tie pravidelne stretnutia v Petržálke? Dík za Odpoveď
mica: pridi zajtra a uvidis:))) vlastne sa vela rozpravame, kreslime, tak aby nam bolo prijemne...
nana: uzi si chatu, nech ti je prijemne:) a neboj, ked sa bude diat nieco zaujimave, budem ta podrobne informovat:) krasny dnik.
rebelka: budeme sa na teba tesit:)
baby, trha mi to srdce, ale zajtra sa nezucastnim stretnutia, budete mi chybat... kamoska organizuje chatu, ma narodky, takze idem tam. fakt mam pocit, ze o nieco zaujimave pridem, ved tam sa deje vzdy nieco zaujimave. o to viac sa budem tesit na dalsi piatok.