Svojpomocná skupina pre poruchy príjmu potravy

WEJA

Reny: ak by si mala chut, mozeme si aj popisat cez mail, nie vzdy sa mi podari sem prist na dlhsi cas, hm? Moj mail wejusenka@yahoo.com- tam aj to cislo na Lenku. Je od teba mile, ze si tak uprimna:) Dakujem. Mam 22 a ano, mas pravdu, som Blavacka:) zmurk. Tak napis kedykolvek. Kde si v zahranici? Ak sa, teda, mozem opytat?

reny

Weji,dakujem za odpoved,ani nevies,ako ma potesilo tych par slov adresovanych mne.Pisala som aj minule,ale nikto mi neodpisal,ak neratam sophie,ktora sa spytala odkial som.A ked si citavam vase odkazy jedna druhej,az vam zavidim,ake ste fajn k sebe a ze ja nikoho takeho nemam na rozpravanie a na povzbudenie.Weji,mozem sa spytat kolko mas rockov? A odkial si, z Blavy predpokladam.Pripadas mi velmi mila a inteligentna.Pripada mi to az neuveritelne,ako moze mat taka fajn baba problem s ppp.Hej,napis mi prosim ta cislo na Lenku,alebo jej mail.Dakujem este raz za odpoved a za povzbudenie

el.vi

ahojte :o)
weji teraz byvate teda v utorky od 17oo?
ja sa pokusim dakedy uz konecne prist, ale mam toho dost, tak ze sa nedari dako ten cas usporiadat...no ale pevne verim ze sa mi to uz podari:o)
Drzim vam prsty, nech sa dari a... :o) dufam do skoreho videnia:o)
papa

WEJA

reny: jaj, pokial viem, na furdekovej uz funguju. Lenka tusim na forum pisala, no bohuzial ti neviem povedat kedy a o kolkej. Ak by si chcela na Lenku cislo, mozem poskytnut. Ja mozem hovorit len za nas na sevcenkovej v Lige za dusevne zdravie. Ver mi, rady ta privitame. Babatko vobec nie je takou prekazkou ako sa ti mozno zda:) Som rada, ze mas chut so svojim problemom prist a nieco s nim robit. Uz tu si vyhrala:) pekny den ti prajem.

reny

Caute baby,chcela by som prist medzi vas na stretnutie,ale neviem ci na furdekovu,tam kde ma byt overeaters,alebo na artterapiu.Mozno obidve by boli fajn.Funguje to uz na furdekovej?Ak ano,o kolkej a kedy?Ja som stale v zahranici,ale o taky mesiac pridem a potrebujem sa s vami stretnut, aj ked sa toho obavam,totiz mam strach z ludi,ale to je mozno pri bulimii bezne,neviem.V kazdom pripade chcem prist medzi vas,potrebujem sa rozpravat,potrebujem pocut rozpravat vas, mat pocit,ze mi niekto rozumie.Baby,mozem dojst aj s babatkom?Nemozem sa bez neho pohnut,stale kojim a byt tak dlho prec z domu nemozem,plakal by.Da sa to?Je niekto kto chodi medzi overeaters?Napiste mi prosim

veny5

Ahojte zienky, tak ako sa mate? Dlhsie som neprispievala, ale forum som poctivo sledovala :). 24_zuzika, podla mna by mohla vzniknut nejaka skupinka aj v Zilinskom kraji. Len mam pocit, ze je velmi malo dievcat (resp. zien) tak otvorene hovorit o svojej bulimii a anorexii. Ja mam ppp uz skoro 7 rokov a dokazem o tom hovorit asi len 2 roky. Ale zato uplne otvorene. Musi to byt fajn, ked sa v BA stretnu baby, ktore prezivaju tie desive pocity a navzajom sa chapu... tak ako ked sa stretavaju alkoholici a pod. A ked si aj clovek poplace a ostatni ho nepovazuje za slabocha (lebo mu ROZUMEJU), tak sa mu musi troska na dusi ulavit...

paca

Ahojte, tiez by som sa rada zucastnila stretoiek ale Blava je daleko...skoda.Vsetci co bojujete s tymito problemami drzte sa!Dufam ze sa nam padari rychlo z toho dostat...!Bola by som strasne stastna...

24_zuzika

veny5: Ahoj pre mna je tiež problem prísť do Blavy na stretnutie lebo som z Oravy.Ja by som aj na Orave niečo zorganizovala,mám chatu,ale nech sa nájdu ľudia,chceš so mnou popísať?