Neviem čo mám robiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť
LadyOpium

ľudia už fakt neviem čo mám robiť zajtra idem psychiatrovi ako každý mesiac a už neviem čo mám robiť mám horší stav všetkého trpím depresiami, mám suicidálne sklony, myšlienky mám celý čas pokusy tak 6krát do roka a za každým za zo psychiatrie vrátim ešte viac chorá ako som tam išla skúšala som iné ako furt sa len rezať a chcieť umrieť ale nedarí sa mi to skúšala som už naozaj všetko hrozne by som chcela psa ae mamka mi ho nechce kúpiť ale ja viem že by mi to pomhlo a keby ne psa aspoň myš lebo ja sa cítim hrozne sama a počítam dni kedy sa zbijem stále si to plánujem a nakoniec skončím na psychiatrii s poruchami osobnosti a suicidálnymi tendenciami ja už fakt neviem ako ďalej...už nechcem žiť takto každému len problémy vyrábam ja už nevládzem s ničím ja chcem umrie´t ale evyjde mi to asik a nenávidím moj život!!!!!:,,,,(

LadyOpium

furt to cítim nechcem chodiť nikam medzi ludí lebo sa hambím pred nimi boha nech už to skončí ešte 643dní kurva tam

LadyOpium

PRESNE UŽ NECHCEM ABY MA OBMEDZOVALI UŽ NIČ POMALY NEMOŽEM UROBIŤ BEZ TÝCH MYŠLIENOK NAHOVÁRALA SOM SI ŽE TO CHCEM ALE PRITOM SOM ZO T NECHCELA ALE MUSELA KOLI OBSESII CHCEM BOJOVA´T CHCEM ŽIŤ CHCEM SA VYLIEČIŤ A ŽIŤ AKO NORMÁLNI ĽUDIA

bella12

Lady,

len bojuj ďalej. Obsesívne myšlienky nemajú pravdu, je dobre, že si tu či už s chudou alebo tučnou postavou. Bez ohľadu na to ako vyzeráš, máš čo povedať tomuto svetu a možno v budúcnosti budeš práve Ty tou, na ktorú sa budú iní s dôverou obracať so svojimi problémami. Tvoje srdce a povaha sú dôležité a nie myšlienky, ktoré ani nevieš odkiaľ prichádzajú. Bola by veľká škoda, keby si tu nebola.

LadyOpium

alebo keby som sa vysrala na postavu a na bulímiu dobre ale umrieť budem musieť aj tak ako mi to káže ,,to neviemčo" neviem z kade a reza´t sa budem ajtak vždy lepšie ako začať fetovať alebo piť

LadyOpium

ja si myslím ž aj tak raz mamka umrie tak načo myslieť že tu bude večne a takisto ani ja tu nechcem byť lebo robím všetkým len problémy a keby už tu nebudem tie prblémy nebudú lebo nebudú moc´t byť s kým keď už budem mtrvá ...a myslím že to ani nezistí že som sa zabila lebo som so to fajne naplánovala poviem jej že idem na fesťáka od neho a zoberie frajer a ja mu poviem že idem ku kamoške a nikto nebude myslieť čo sa stalo fakt... a nečakám že m nikeot bude lutovať to fakt nemusím je to pičovina...niekto mi poive ,,bože tolko máš problémov" ne! JA SOM PROBLÉMOVÁ! a ak sa neodstanem z toho hlavného problému obsesívne nutkavé myšlienky tak ten boj prohrám lebo viem že tá svinská bulímia znikla z obsesí keby nemám mobsesie nemám nutkanie grca´t žrádlo do hajzla a nemám nutkanie umrieť

janab

Ak sa sama nepostaví na nohy, tak nikto a nič jej nepomôže. Lieky sú len oblbováky, čo bude zase mimo reality. Neviem čo prežila a koľko má rokov, ale má matku..viem pochopiť chorobu duše, ale neviem pochopiť nemať trošku záujmu chcieť niečo zmeniť..a nie sa zabíjať..to fakt už je to posledné..vzdať sa všetkého, mať pokoj a zomrieť..sebe pomôže..odíde..čo jej mama?..my jej tu aj tak neporadíme..

bella12

Janab,
LadyOpium podľa jej príspevkov k iným témam toho prežila naozaj dosť a nečudujem sa, že má také psychické problémy. Je to ešte dieťa a keby som ja zažila počas dospievania to, čo ona, neviem či by som sa psychicky nezrútila.

Lady, napriek všetkému musíš byť silná osobnosť, že s problémami bojuješ, máš môj obdiv. Rozmýšľala si už nad tým, prečo Ti (ako si myslíš) psychoterapia veľmi nepomáha?