ľudia už fakt neviem čo mám robiť zajtra idem psychiatrovi ako každý mesiac a už neviem čo mám robiť mám horší stav všetkého trpím depresiami, mám suicidálne sklony, myšlienky mám celý čas pokusy tak 6krát do roka a za každým za zo psychiatrie vrátim ešte viac chorá ako som tam išla skúšala som iné ako furt sa len rezať a chcieť umrieť ale nedarí sa mi to skúšala som už naozaj všetko hrozne by som chcela psa ae mamka mi ho nechce kúpiť ale ja viem že by mi to pomhlo a keby ne psa aspoň myš lebo ja sa cítim hrozne sama a počítam dni kedy sa zbijem stále si to plánujem a nakoniec skončím na psychiatrii s poruchami osobnosti a suicidálnymi tendenciami ja už fakt neviem ako ďalej...už nechcem žiť takto každému len problémy vyrábam ja už nevládzem s ničím ja chcem umrie´t ale evyjde mi to asik a nenávidím moj život!!!!!:,,,,(
Neviem čo mám robiť
ahoj ladyopium!
tiez mam podobne stavy,ale nikto o tom nevie,rozmyslala som,ze navystivim psychologa pripadne psychiatria,ale bojim sa,ze by ma este viac zmagorili.
A preco ti nechcu dovolit zvieratko?Psik moze byt drahy,ale mysky,potkany a tak nestoja vela.Si doma kazdy den,alebo si na intraku?ci nebude problem v tom
no za mnu boli už mnohí terapeuti ale ma tá pracovná terapia nebaví momentálne ma trápi čoraz viac sa kopiaca hora úloh a ešte necháoem t ale propri tom sa stíham a rezať režem sa z vlastnej neschopnsot a z nenávisti voči samej sebe že som kedysi bola jednotkárka a teraz ach škoda slov...lebo som 20dní pozadu bože 20dní ja ich asik nedobehnem...hlavne technika administratívy ma riadne štve... neviem písať všemi desiatimi...viem písa´t aj s diaktirikou ale asi iba 6prstami a majú na to nervy!ja sa neviem prinútiť písať všemi lebo potom ma chytajú kŕče do prstov proste nevládzem som psychicky na dne chcú domňa priveľa a už neviem čo mám robiť aj som bola preč z domu mala som prácu ktorá ma zamestnala a pripravila o nudu ale ja si myslím že to bol zase kus extrém dobre ale čo teraz?:(((( a do pondelka sa to ais nestihnem nauči´t lebo hneď pondelok píšem naosotro prácu...a nechcem vynechať...proste ja som už zistila čo je to extrém a ako to treba všetko vyvážiť len aby zo aj iný pochopili ja som sa už zmenila tak nech sa zmenia aj iný lebo už mani spáva´t koli tomu neviem
Zlatá duša najdi si koníčka -modelárstvo-vyšívanie hudba atď. Máš plno vnútornej energie ktorá sa dusí v tebe navonok ju nevidno a musí sa realizovať v nejakej zmysluplnej činnosti, aby nesklzla na zlé chodničky!
... lebo ok to sama nevies, nepride na to ani nikto iny, nech by sa akokolvek snazil a akokolvek dobre to myslel...
Lady Opium
a co by ti pomohlo?
no mám, 16chodím na ekonomku v dúbravke majú ma radi a pomáhajú mi ale mám pocit že ma moc kontrolujú viem že si za to možem sama ale mno...mamka vie o stavoch ale nevie kedy ich mám a psychiatričke nehovorím lebo mi len pridáva diagnozy...a psychologička je už taká nasratá na mňa že každý týždeń chofím na terapie a je to na veľký konský ...píp možno sa ja nesnažím ale proste ja neviem ako z toho von už aj frajer mi povedal že je to blbos´t ale ja sa od toho neviem odpúta´t a čil som v domove soc. služieb a neni to onič lepšie len si tam pripadám ako v liečebni v Hrani, nič viac...
nakopirujem ti co som napisal do inej temy:
iva zapomen ze ti psycholog alebo psychiater pomoze a lieky len otupuju mozog a dlhodobo skodai a ked ich raz budes chcet prestat brat bude ti este horsie. stavim sa ze tvoej stravovanie je velmi zle. mozog potrebuje vela latok aby mohol srpavne fungovat a vyrovnavat sa napriklad zo stresom depresiami a podobne- potrebuje rozne neurotransmiseri minerali hormony...minerali hlavne horcik vapnik, vitaminy hlavne B(mozes zle travenie lebo B vtaminy si vyraba crevo,pri strese a depresiach su velek spotreby vitaminu C treba brat 2-3gramy,dalej sposobuje depresie nedostatok vitaminu D preto je zima depresivna lebo si ho vyrabae slnecnim ziarenim,D dostatnes v zmesy s tym horcikom a vapnikom,k tomu si kup B komplex a na depresie je dobry niacin 1gram dene ale non flush inak sa vyahdzes pri takej davke. naladu ovlivnuje serotonin ktory dostanes z vyrobku 5 htp-to ti velmi pomoze.tieto doplnky by si mala brat dokym si to nenapravis,samozrejme treba zemnit stravu ktora je hlavnou pricinou. treba zacat den oblinami-ovsena kasa , nelupana ryza s mletymi lanovymi semenami celozrne pecivo k tomu niaka paradjka paprika su tu cukry s postupnym uvolnovanim, potom olovrant ovocie. treba jeest menej masa tak dva krat do tyzdna nemalo by sa zabudat ryby 1-2krat do tyzdna plus niake semiacka orechy . nepit mlieko nejest soju a samozrejme menej cukrov.v zdravom tele zdravy duch a len zo spravnymi zivinami sa telo dokaze vyrovnat s vonkajsim tlakom. pri zlej strave nemas dost serotoninu a potom mas depresiu zlu naladu zle spis si hladna. treba jest napriklad banany kde je l-tryptofan ktory sa premeni na serotonin. inac unava a depresia moze byt sposobena aj otravou tazkymi kovmi ak oortut(zazil som si to nic prijemne) alebo alergiou napriklad na kravske mlieko -ale to je skor len unava vycerpnost (tiez so msi zazil tiez nic prijemne)vsetky psychycke choroby su sposobne tym ze mozog nedostava potrebne latky na fungovanie z potravy . medicina nevie o tomto nic preto dava na to lieky co cloveka len osprostia a le nikdy nikoho este nevyliecili.a treba sa drzat hlavne zasady ze treba jest co najmenej varene stravy a co najvaic surovej. ver tomu ze ked mas dobru stravu nebudes mat chut sa zabit ani ked sa ti bude kazit cely zivot :-)
musis opravit tvoju zivotospravu, jest zdravo neznamena len nejest tuky a smazene ako si ludia myslia.potom ti bude dobre uvidis. ale akutne ti pomoze objednat si zo zahranicia to 5htp a ten Niacin,ten niacin aspon gram denne ten maju sice aj tu nas jamieson ale je dost drahy tusim 12eur 60tab 500mg,najlepsie funguje 5htp,v ziadnom pripade nechod cestou liekov tie tvoj stav jedine zhorsia sposobuju unavu oblbuju a po case aj zavislost a paradoxne aj depresie
upozornenie nemiesat htp s psycholiekmi
bella 12...súhlasím s Tvojim postojom.
Lady-vzdy si uvedom, ze rodicia Ta vypiplali od detstva. Zalezi im na Tebe a ak ich mas co i len trosku rada, musis zavrhnut myslienky na samovrazdu, sebaposkodzovanie, ved ich tym musis nicit a ublizovat im!!! Kazdy si prejde zlymi obdobiami, len kazdy si najde dovod, preco a prekoho maju zit a to ich drzi nad vodou. Najdi si priatela, alebo presvedci maminu o zvieratku a uvidis, ze sa cez to dostanes!!! Budem Ti drzat palce, aby si bola stastna...
Lady, koľko máš rokov?
Ak sa cítiš horšie, povedz to psychiatrovi. Chodievaš okrem toho aj na psychoterapie k psychológovi? Vie Tvoja mama / rodičia ako sa cítiš, čo prežívaš?
Tvoj problém nie je len Tvoj, mal by byť problémom aj Tvojich rodičov, veď ste jedna rodina. Skús sa s nimi porozprávať, to zvieratko je dobrý nápad, hoci len myška alebo škrečok, o ktorého by si sa mohla starať, prejavovať mu lásku, určite by si sa cítila lepšie. Môžeš to spomenúť zajtra psychiatrovi, mohol by presvedčiť mamku.
V prvom rade si to Ty, koho sa Tvoje problémy najviac dotýkajú a ak si sama nevieš pomôcť, musíš hľadať pomoc u iných. Veď aj Ty by si bola najradšej, keby si tieto problémy nemala, ale ak tu sú, nemôžeš pred nimi zatvárať oči, tým že ich budeš ignorovať, sa samé nevyriešia. Na tomto svete či chceme alebo nie sme my ľudia na seba navzájom odkázaní. V tejto veci potrebuješ pomoc od iných, v iných veciach môžeš byť iným nápomocná práve Ty. Nepodceňuj sa, ani netušíš, čo všetko dobré v Tebe je a ako Ťa iní potrebujú.