ľudia už fakt neviem čo mám robiť zajtra idem psychiatrovi ako každý mesiac a už neviem čo mám robiť mám horší stav všetkého trpím depresiami, mám suicidálne sklony, myšlienky mám celý čas pokusy tak 6krát do roka a za každým za zo psychiatrie vrátim ešte viac chorá ako som tam išla skúšala som iné ako furt sa len rezať a chcieť umrieť ale nedarí sa mi to skúšala som už naozaj všetko hrozne by som chcela psa ae mamka mi ho nechce kúpiť ale ja viem že by mi to pomhlo a keby ne psa aspoň myš lebo ja sa cítim hrozne sama a počítam dni kedy sa zbijem stále si to plánujem a nakoniec skončím na psychiatrii s poruchami osobnosti a suicidálnymi tendenciami ja už fakt neviem ako ďalej...už nechcem žiť takto každému len problémy vyrábam ja už nevládzem s ničím ja chcem umrie´t ale evyjde mi to asik a nenávidím moj život!!!!!:,,,,(
Neviem čo mám robiť
Nechce sa mi to citat cele ale ak chces psa tak si ho kup a prines domov :D šokova terapia je pre rodicov najlepsia :D
proserpina, a čo robíš po celé tie dni doma? Máš nejakú činnosť, koníček, ktorým si krátiš čas?
nie, to nie je tým, že mám diagnózu, ja osm proste lenivá a nechce sa mi prekonať tú nechuť do všetkého. Veď mne sa aj tak nikdy nechcelo chodiť do školy a keď mi to psychiatri zakázali, tak som sa len potešila, že mám výhovorku.
A tá moja budúcnosť je naozaj stratená, to viem naisto, mám na to aj mnoho vysvetlení, nechce sa mi to tu vypisovať všetko.
proserpina,
to, že si teraz na invalidnom neznamená, že na ňom budeš až do konca svojho života. Že máš iba ZŠ? Keby si nemala psychické problémy, mala by si aj strednú a myslím si, že máš aj na vysokú školu - podľa Tvojho vyjadrovania v rôznych témach tohto fóra si rozumné a inteligentné dievča, nepodceňuj sa. Určite nie si neschopná, máš psychickú diagnózu, to znamená, že to nie je také jednoduché dostať sa z toho von, a že potrebuješ pomôcť, povzbudiť, ukázať cestu. Strednú školu si môžeš dorobiť aj neskôr, neubíjaj sa víziami do budúcnosti, že sa to nikdy nezmení.
ja som tak už dopadla som na invalidnom, nemám školu žiadnu len zš, žiadne ambície a nevidím v budúcnosti perspektívu že sa to zlepší a ani sa o to nesnažím nechce sa mi. to ja som neschopná nie ty Deni, ty aspoň do školy chodíš.
Lady,
neber si slová mamy veľmi k srdcu, aj mama sa môže mýliť. To nie je o Tvojej schopnosti alebo neschopnosti. Najskôr je zmätená a bezradná, nevie, ako Ti pomôcť. A asi stráca trpezlivosť. Pri psychických problémoch je však trpezlivosť veľmi dôležitá.
Nie je pravda, že sa nemôžeš vyliečiť a na invalidný určite nie si súca. Nepovedala to v hneve? Bojí sa o Teba, preto Ťa chce strážiť ...
Držím Ti prsty, nech Ti to pomôže. Ale na Vianoce budeš hádam doma?