hladam kamosky na chudnutie

katulka3

ja som sa po nejakom tyzdni postavila na vahu a kilo je dole....a to jem tolko sladkosti ze niekoho by z toho boleli az zuby :D

[zruseny8]

no ja som sa neviem po kolkych tyzdnoch odvazila a myslela som ze pri pohlade na to cislo skolabujem. no bola som milo prekvapena: vaha zastala na cisle 63,5-7kg..takze som velmi spokojna :) a to som sa absolutne nesnazila!!
a co vy baby?

[zruseny8]

no ja som sa neviem po kolkych tyzdnoch odvazila a myslela som ze pri pohlade na to cislo skolabujem. no bola som milo prekvapena: vaha zastala na cisle 63,5-7kg..takze som velmi spokojna :) a to som sa absolutne nesnazila!!
a co vy baby?

kikaBA

majka212 ahoj no ja som schudla tak ze keby to poculi asi by ma odbornici zniesli pod ciernu zem ale tak schudla som tak, jedla som iba dva krat denne na obed rybu kuracie maso plus k tomu vela vela zeleniny a na veceru to iste a posledny mesiac som zacala aj ranajkovat jedla som light jogurt s ovsenymi vlockami a schudla som za tri mesiace cca 15 kil myslim ze sa mi metabolizmus nezastavil aj tym ze som pila strasne vela caju nesladeneho cize dodrziavala som pitny rezim a cvicila som iba prve dva tyzdne lebo ja na ten sport niako nie som no a teraz si idem navysovat stravu a sama som zvedava co to spravi, teraz mi na vahe pribudlo kilecko ale myslim si ze to je menstruaciou a zadrzanou vodou teda pevne verim :d tak neviem asi toto neni najzdravsi navod ale mne to pomohlo a vobec som nebola hladna to nechapem teraz som skor nervozna ked si navysujem lebo si dam viac a telo ako keby hovorilo daj mi este tak asi si musi zase zvyknut na ten zvyseny prijem tak drzim palce

majka212

Ja som potrebovala schudnut 8 kíl. Za dva mesiace som schudla 4 kilá. Neviete mi poradiť ako to urychliť? Riadim sa prevažne poľa rád na www.chudnutie.peknetelo.eu a na -odkaz odstránený- Ale aj tak sa mi zdá, že by to mohlo ísť rýchlejšie. Poraďte mi prosím niečo. O mesiac idem na svadbu a súrne potrebujem zhodiť ešte 4 kilá. Dik

katulka3

pane boze...cim viac sa hybem tym viac vazim....co mam robit??sak jem normalne...ani vela ani malo...asi pijem malo vody...

rew

si asi kupim novu vahu.. vkuse to iste cislo :) ako.. pri mojom sucasnom pohybovom rezime vooobec necakam ze by mala ukazovat menej :D ale malo by to skakat aspon par dkg hore-dole, nie? :)