chce sa pridat ku mne nejake dievca co by chcelo schudnut tak 5 az 7 kil ....pisali by sme si co jeme cvicime a tak .... budem velmi rada ... ked nas bude viac bude sa lepsie chudnut :).....aspon si myslim :) pripoji sa niekto ?
hladam kamosky na chudnutie
aj ja by som sa chcela pridat!!! poslednu dobu , mam problemy s kolisanim vahy... vedeli by ste mi aj cosi poradit? chcela by som dat dole aj desat kil...
ahojte.aj ja by som sa chcela k vam pridat,musim dat dole takych 20 kil,len neviem ako na to.kto poradi?ako zacat?
Co poviete na misku musli na veceru??
ahojte dievčence...rozhodla som sa, že sa k vám tiež pridám...nedávno som schudla 6kg ale ako moja diéta skončila, tak som začala mávať nenormálne "záchvaty žravosti" za ktoré sa pochopiteľne strašne hanbím a moja pôvodná váha sa vracia takmer nadzvukovou rýchlosťou...potrebovala by som opäť schudnúť tak 5 kíl (výška 160cm 59kg) ale tentokrát bez jojo efektu, čiže po prečítaní všetkých príspevkov som sa rozhodla, že zvolím trošku inú metódu (hlavne viac pohybu) :) budem vám držať palce aa dúfam, že takto "spoločne" nám to pôjde ľahšie...
nech sa paci :) vitaj medzi nami a budeme ti drzat palceky, nech sa ti to podari a dosiahnes vysnivany efekt :)
mozem sa pridat aj ja??? dala som si tu namahu a precitala vsetky prispevky od zaciatku a ako vidim, dari sa aj nedari :) ale rada by som sa pridala tiez... uz som zufala... mam 167cm a vazim 67... to je hroza! myslim, ze by mi velmi pomohlo, keby som sa s mojimi uspechmi ci neuspechmi mohla podelit s vami...
čas sa vždy nájde , vždy! len treba chcieť...
ahojte :) ako vam to ide? ja som vcera nasla dobry sposob ako cvicit bez cvicenia.. :) uz asi 4 hodky sedim v robote pri pocitaci na fitlopte :) a celkom zacinam citit brucho a zadok.. asi to budem praktikovat castejsie :) aspon nieco ked uz sa na tu plavaren neviem donutit :) (ked ono fakt nie je cas :))
coze co?
ach joooo ..