Plastika nosa, Kosice

Príspevok v téme: Plastika nosa, Kosice
noštekk

Baby prosim Vas poradte mi, ktory plasticky chirurg v KE je dobry.
Chcela by som som si dat spravit nos, lebo mam hrbol. A vobec neviem kam ...

Tych co to maju uz za sebou sa chcem spytat ako pebiehala konzultacia? Mam ju povedat ako by mal moj nos vyzerat alebo ? Ja vobec neviem ako ho chcem mat, hlavne chcem tak aby mi pasoval k tvari :-D

Takze piste, za kazdu jednu radu dakujem

nununu

jajka555, tento rok urcite nie, idu uz vianoce tak na opku by neostali peniaze:D ale buduci rok by som chcela ist. mam nos ako klucku od blazinca. je hrbaty a navyse aj na kazdej stane uplne iny. chirmed je v akom meste? a mas nejake informacie uz odtial?

jajka555

ahoj nununu
tak to je dost dlha doba. mne sa moj nos nepaci uz od zakladky, je velky, dlhy a s hroznym hrbolom, ale az teraz som sa rozhodla, ze na 100% pojdem na opku. Trosku som sondovala na nete a bud si vyberiem kacmara z chirmedu, alebo hudakovu.. kedy chces ist na opku?

nununu

planujem operaciu uz asi od strnastich ale este som sa k tomu stale nedostala. teraz mam 25 ale uz by som chcela tak pomalicky zbieram tiez informacie :)

jajka555

tapinka, si ma celkom potesila, ze bolo viac ludi spokojnych, na opku chcem ist az po zime, tak mam cas. nechcem sa dat operovat na zimu, kedze nos je haklivy na chlad. Pisala som do kliniky mail, ozval sa mi doktor Gluck, zdal sa byt celkom mily, tak uvidim aky dojem z toho budem mat osobne.

mirka 22, ty mas nejaku opku za sebou? aku zlu skusenost mas?

nununu _ operacia komplet nosa s anestezou stoji cca 1000 eur, skoro vsade v ke je to rovnako, chystas sa aj ty?

Mirka22

Tapinka s tým vyhovaranim maš pravdu, nie všetci su ochotný a chapavi ak sa niečo nepodarí. Maloktorý chirurg sam od seba navrhne opravu pri kontrole ak vidi niečo ako by nemalo byť. Nespýta sa či ti to vadi a opravi to alebo ti ta chybička nevadi a nechame to tak... Veru musiš sa skoro prosiť za to aby ti chybu opravil a mala to pekne a aj tak ti už niektorý chir. dava najavo arogantným spravanim že ho to otravuje, tebe povie že je to dobre a možno ťa pošle k psychiatrovi. Nakoniec skončiš aj tak u ineho chir. ktorý ti to za peniaze opravi. Ten prvý sa už k tebe nikdy nebude spravať tak ako prvý krat, keď šlo o peniaze. Prepač za tieto slova ale je to moja vlastna skusenosť.
Držim palce aby si sa spravne rozhodla a popýtaj sa hlavne čo v pripade ak nebudeš spokojna. Nejake kontroly,aspoň jedna ktore su dôležite ...

tapinka

ahoj Jajka555 operovala ma mudr.hudakova.pristup na klinike bol fajn,na konzultacii bola mila a ochotna doktorka,pred opkou a po nej mi velmi pomahali sestricky,po operacii som tam bola 1 noc.a taktiez na kontrolach po opke bol uzasny pristup od doktorky,svoju pracu robila s presvedcenim a precizne,uz na konzultacii ma zaujala a nelutujem,ako sa hovori keby keby....keby som vedela tak idem skor...pamatam si ze som videla asi 3-4pacientky s uz operovanym nostekom a hovorili v cakarni ze su nadmieru spokojne.najlepsie je sa presvedcit na konzultacii a poprosit ju o foto svojich operovanych pacientov.

jajka555

ahoj tapinka. ktory lekar ta operoval? trochu sa obavam, predsa nos je len na tvari a vsetci si ho vsimnu. pristup na klnike bol dobry? aj po operacii a na kontrolach? dost som citala o neochote lekarov, ak sa a operacii nieco nepodarilo, ze sa vyhovarali a nechceli opravit chybicky.

jajka555

ahojte, aj ja zvazujem plastiku nosa, len sa trochu bojim, abz to dopadlo dobre a nos vyzeral pekne. Rozmyslam o klinike na mojmirovej, viete nieco o nich? Alebo mate nejake ohlasy resp.skusenosti s inymi v ke? poradte