Plastika nosa, Kosice

Príspevok v téme: Plastika nosa, Kosice
noštekk

Baby prosim Vas poradte mi, ktory plasticky chirurg v KE je dobry.
Chcela by som som si dat spravit nos, lebo mam hrbol. A vobec neviem kam ...

Tych co to maju uz za sebou sa chcem spytat ako pebiehala konzultacia? Mam ju povedat ako by mal moj nos vyzerat alebo ? Ja vobec neviem ako ho chcem mat, hlavne chcem tak aby mi pasoval k tvari :-D

Takze piste, za kazdu jednu radu dakujem

jajka555

Ahoj,
chcem ist vo februari, pytali sa ma, kvoli comu som prisla a tak som povedala, ze mam problemy s dychanim a tak chcem aj esteticky upravit nos.. a uz sa to rozvinulo, uplne prirodzene, nicoho sa nemusis bat, su uplne v pohode. Pozru sa na teba a povedia, resp. ti nakreslia ako bude vyzerat tvoj nos, a pri mne sa trafili do predstav. Uz to maju v oku, takze urobia maximum pri opke, hovorili, ze operuju tak dlho ako treba, neponahlaju sa s nicim, chcu aby vysledok bol co najlepsi. Po konzultacke sa nicoho nebojim, skor naopak, uz sa tesim, chcem to uz mat za sebou. Keby ze nesli vianoce a mohla som si vybrat volno v praci, tak idem aj hned.

noštekk

Jajka:

a co sa ta tam pytali vsetko? Co si im rozpravala?
Hovorila si aku mas predstavu o nose alebo ako?

Kedy mas na plane podstupit op?

jajka555

Ahoj nostek,
konzultacia stoji 10 eur, s tym, ze sa plati iba raz, ked prides za nimi znovu, je to uz v cene.
Boli tam obaja doktori, maju aj foto na stranke, su uplne v pohode. Si ma aj fotili a potom mi ukazovali na fotke ako by som mala vyzerat po opke. Cela operacia stoji 1000,- tak ako vsade inde v ke. Povedali mi, ze ake vysetrenia treba este urobit a potom pojdem za nimi s vysledkami.

noštekk

Ahoj jajka

Kolko si platila za konzultacku? POvedali ti aj ze kolko ta to cele bude stat?
CO vsetko ste hovorili?
Dakujem...

jajka555

Ahojky,
takze som bola na konzultacke v chirmede na dominikanskom a som spokojna :))
urcite pojdem k nim na opku

jajka555

ahoj nostekk, este nemam termin, dufam, ze do konca mesiaca to bude a jasne ze ti napisem ako bolo. som zvedava, najprv som sa bala, ale teraz sa uz aj tesim

noštekk

Ahoj jajka,

kedy tam ides?
Potom nezabudni napisat ako na teba zaposobil.
Ja chcem ist na op az niekedy v juni, takze zatial zbieram len info kde co a ako:)

jajka555

ahoj nostekk

ja pojdem do chirmedu na konzultacku, vraj dr.kacmar je dobry a maju tam super pristup, o potockej som nic nepocula a v portamede je tusim jurasek, k nemu ist nechcem, pristup nic moc..

noštekk

jajka555

Ahoj, ja tiez chcem ist na op, buduci rok tak v juni lene ste zvazujem ku komu. Rozmyslala som nad chirmedom, portmedom a dr. Potockou zevraj je skvela.
Ale nie a nie sa rozhodnut a uz je pomaly najvyssi cas :-)

jajka555

nununu, chirmed je v ke, na dominikanskom, pozri si ich stranku. zatial som ich len kontaktovala mailom, tak uvidim, ale vraj dr.kacmar co tam operuje, robi pekne nosy. na stranke najdes aj fotky a aj pokec ohladom opky. ja toho roku tiez nepojdem, z podobneho dovodu ako ty, bud rok cca marec april chcem ist, uz by som to chcela mat za sebou