Plastika nosa, Kosice

Príspevok v téme: Plastika nosa, Kosice
noštekk

Baby prosim Vas poradte mi, ktory plasticky chirurg v KE je dobry.
Chcela by som som si dat spravit nos, lebo mam hrbol. A vobec neviem kam ...

Tych co to maju uz za sebou sa chcem spytat ako pebiehala konzultacia? Mam ju povedat ako by mal moj nos vyzerat alebo ? Ja vobec neviem ako ho chcem mat, hlavne chcem tak aby mi pasoval k tvari :-D

Takze piste, za kazdu jednu radu dakujem

jajka555

ahoj citron, u koho mas termin? vo stvrtok mi daju dole dlahu tak sa sfotim a poslem foto :)) dufam, zze to bude oki, uz to chcem mat dole

Citron tea

jajka ono je to tak, ze mam termin u ineho plastickeo chirurga, ale zmenili sa okolnosti a ja som spanikarila, takze vyzera to, ze pojdem do Chirmedu, kedy ti budu davat dole dlahu? velmi by som chcela vidiet vysledok, proste nechcem zazit to, ze to nebude dobre, lebo na opravu uz peniaze nemam, keby som ta velmi pekne poprosila o mail, nemusi byt tvar, len nos, dakujem

jajka555

ja som sa skor nevedela dockat svojho noveho nosa, velmi som sa tesila, a strach som si vobec neprispustala.. hned po operacii mi bolo fajn, ziadne bolesti, ani smadna som nebola. mala som trosku modrinky, ale ku veceru mi zacali opuchat oci, bolo to trosku neprijemne, lebo stipali a musela som ich mat radsej zavrete.. na druhy den som viac zmodrela a na treti den mi opuchli aj lica, tak som bola ako sysel :))) teraz som tyzden po operacii, modrinky su uz len male a postupne odpucham, tesim sa uz na zlozenie dlahy... bolesti celkovo su minimalne, takze toho sa nemusis obavat, mala som aj tabletky, ale teraz ich uz neberiem.. najhorsie len bolo vyberanie dlah, kedze som mala robenu aj prepazku, tak mi davali do nosa dlahy, ktore mi po par dnoch vyberali a to bolo bolestive, ale uz je to ok a mozem dychat aj nosom

jajka555

ja som sa skor nevedela dockat svojho noveho nosa, velmi som sa tesila, a strach som si vobec neprispustala.. hned po operacii mi bolo fajn, ziadne bolesti, ani smadna som nebola. mala som trosku modrinky, ale ku veceru mi zacali opuchat oci, bolo to trosku neprijemne, lebo stipali a musela som ich mat radsej zavrete.. na druhy den som viac zmodrela a na treti den mi opuchli aj lica, tak som bola ako sysel :))) teraz som tyzden po operacii, modrinky su uz len male a postupne odpucham, tesim sa uz na zlozenie dlahy... bolesti celkovo su minimalne, takze toho sa nemusis obavat, mala som aj tabletky, ale teraz ich uz neberiem.. najhorsie len bolo vyberanie dlah, kedze som mala robenu aj prepazku, tak mi davali do nosa dlahy, ktore mi po par dnoch vyberali a to bolo bolestive, ale uz je to ok a mozem dychat aj nosom

jajka555

klara90

takze ste spokojne s chirmedom? dufam, ze aj ja budem. na jednej strane mam strasny strach, ale na druhej sa toho neviem dockat. Aky ste mali pocit bezprostredne po operacii? ...nejake bolesti?
Ste strasne odvazne! vsetky, kt. ste sa odhodlali :*

jajka555

to nie je podstatne, lebo aj tak operuju spolu. ja som mala prvu konzultacku s oboma, na druhej konzulacii pred operaciou bol len kacmar, ale s magdom sa mi lepsie rozpravalo, je ukecanejsi a viac ti toho povie. a operoval ma magdo a kacmar bol pri nom.. oni si to stale nejak medzi sebou podelia

citron tea

no ja prave do konca februara mam cas a potom musim robit, vyberala si si chirurga? lebo tam robia viacerí...co som citala, tak Kacmar je najlepsi na nosy, ze by som si vypytala konzultacku rovno ku nemu

jajka555

na konzultacku som cakala dlhsie, mozno aj dva tyzdne, ale ja som nechcela brat kvoli tomu volno z prace, a nejak som sa neponahlala, kedze som vedela, ze pred vianocami ma z prace nepustia. Podla mna buduci tyzden by ta mohli vziat, zavolaj im, alebo napis mail a ti povedia, kedy to bude realne.