Plastika nosa, Kosice

Príspevok v téme: Plastika nosa, Kosice
noštekk

Baby prosim Vas poradte mi, ktory plasticky chirurg v KE je dobry.
Chcela by som som si dat spravit nos, lebo mam hrbol. A vobec neviem kam ...

Tych co to maju uz za sebou sa chcem spytat ako pebiehala konzultacia? Mam ju povedat ako by mal moj nos vyzerat alebo ? Ja vobec neviem ako ho chcem mat, hlavne chcem tak aby mi pasoval k tvari :-D

Takze piste, za kazdu jednu radu dakujem

klara90

dakujem za info, som ani netusila, ze dnes sa daju uz aj plastiky robit na splatky :D

a drzim ti palce, nech ti to dopadne podla tvojich predstav! :)

Citron Tea

myslim, ze mesacne, s nejakymi urokmi, no ja chcem najlepsie hned, najneskor v marci, ja sa chystam uz rok, hruuuuza

klara90

chcem to cim skor...mam 23 a najradsej by som to mala do leta uz za sebou. ako na splatky? o tom nic neviem, na dve alebo aj na viac?

a ty sa kedy chystas?

klara90

ano, aj ja si chystam, ale este potrebujem dosetrit EVRI :D a nazbierat odvahu.

a jj, na ich stranke je tiez dost malo fotiek, skoda :(

chcem si dat zbrusit hrbolcek a aj spicku mierne upravit. ty tiez komplet?

Citron tea

klara - aj ty sa chystas? na stranke maju aj viac, ale skor iba zrezanie hrbola ako tak pozeram, ja potrebujem kompletku plus prepazku, lebo sa mi zle dýcha

klara90

citron tea
mmh, hej, velmi pekne jej ho spravili, ale skoda, ze zverejnili len tuto jednu babu...strasne rada by som videla viac foto

Citron tea

Jajka velmi sa tesim, nechcem verejne ti to napisem do mailu, potom ta poprosim aj pred aký si mala, ci mame zhruba podobny, aby som vedela ako dopadnem :) inak na facebooku maju chirmed fotku baby, ktorej urobili idealny nos, presne podla mojich predstav, taka tmavovlaska, cumim na ten nos a v dobrom zavidim, nadherny jej ho urobili, ako si vymenime mailik?

klara90

jajka555
aj ja by som strasne chcela vidiet tvoj novy nostek, vraj v chirmede robia najkrajsie :) ako sa zatial citis? nemas bolesti?