Prvá podprsenka

Príspevok v téme: Prvá podprsenka
misi123456

mám 13 rokov a žiadne prsia :( chcela by som podpsenku kedže tie detské mi už nestačia .... aj som sa merala no nieje to bohviečo... pod prsiami mám 62 a cez mám 70cm skúšala som si aj jednu podprsenku...je to najmenšia akú som videla obrazok- yfrog.com prosim o radu kde mozem najst mensiu ale len o kusok dik :x

Tyna_Mal

Dôležité je sa dobre zmerať a potom je hračka vybrať správnu spodnú bielizeň :-) . Ja si ho objednávam z www.moda-pradlo.sk , pretože mi sedia ich strihy, farby aj materiál. A ani nie je spodná bielizeň nijako drahá. Chcem kvalitnú bielizeň, ale zase si nemôžem dovoliť zaň zaplatiť príliš :-) .

michella95

Ahojte,
ja odporúčam navštíviť stránku Astratex. Majú tam fakt široký výber produktov, čiže som si istá, že aj vy si nájdete, čo potrebujete :). Ja väčšinou nakupujem práve tam, alebo priamo niekde s butikoch. Avšak musím povedať, že nákup na Astratexe ma vyjde omnoho lacnejšie ako v kamennej predajni. Podporsenky sú tam celkovo lacnejšie a navyše poskytujú množstvo zliav: www.kodino.com Teraz bude napr. Black Friday, tak isto využijem.
Na druhej strane online nákup nemusí vždy výjsť. Časko krát aj sama vraciam produkty, alebo ich musím vymieňať. V butiku sa to zas nestane, avšak tie ceny sú masaker. Na Astratexe kúpim podprsenku za 25 € a v predajni za 40 €. Čiže už je to na vás, čo preferujete :)

Hello8937

Ahojte...mám 13 rokov...pod prsiami mám 70 a cez 73...viem oni mi časom dorastu o to sa nebojím ale čo dovtedy...vadí keď nosím vypchate podprsenky do školy(trochu sú mi väčšie o pár cm)?
Ďakujem:)

Natali879

Ahojte ak máte problem si kúpiť na seba podprsenku idte do KIK tam naozaj najdete dobrú pohodlnú podprsenku.

victoria99

Laura395 : este ti nedosla menstruacia a mas 15 rokov? U gynekologa si uz bola?
Prsia neries, mne zacali rast az po 18.. je to normalne, lebo do 25 sa ti vyvyjaju..

sis111

Ahojte vôbec sa nebojte ja som zo svojimi prsiami spokojna pod prsiami mám 69 a cez prsia 75 a mám 11 rokov nič sa nebojte a podprsenky si v obchode skúšajte.

Laura395

Ahijte...všimla som si že tu pišu dievčata čo maju 10-13 rokov a stažuju sa že nemaju prsia...no ja mam 15 a nemam tiež...pod prsiami mam cca70 a cez cca 75...myslim že je to na moj vek dost divne ...nemala som ešte ani menzes...je mi trapne (hanbim) sa rozpravat o tom všetkom (podprsenky, menzes,vložky) s rodičmi alebo kamaratkami...

RomcaPomocnica

Ked máte malé prsia a máte okolo 10-12rokov tak sa nemusíte hambiť pred spolužiačkami prsia vám narastú
Zatial vám stačia lambády alebo športové
Ak by niektorá potrebovala poradiť s hocičím som tu pre vás rada poradím