Preco musi zena tolerovat to, ze jej chlap sa otoci a pozrie za peknou zenou, lebo nejaky psycholog povedal, ze to je prirodzene pre muzov?
Preco nedokaze muz vnimat iba tu svoju ale pozera aj po ostatnych?
Neviem ako vy damy, ale ja ked mam priatela alebo manzela, tak su mi vsetci ostatni muzi ukradnuti, neexistuju pre mna, to nie zeby som si to takto sama namyslala, u mna to takto funguje automaticky. A kedze poznam vela zien, viem, ze vacsina zien je taka, ze to vnima presne ako ja.
Prosim o vyjadrenie aj muzov. Dakujem
preco musia vsetko zeny tolerovat
Slobodna: preco jej uz dopredu vnucujes strach? preco by sa mala uz dopredu bat, ze kazdeho chlapa strati? mozno naozaj bude mat ako jedna z mala to stastie, ze stretne chlapa, ktory tieto veci vnima rovnako... bude ho aj tak podvedome hladat. poznas to: vrana k vrane sada... a ak nie, tak ju zivot mozno nauci prehodnotit svoje nazory a rozhodnutia.. ale k tomu sa dopracovat musi sama.
prestavka: ok, ak si sa tak rozhodla, drz sa toho.. a nenechaj si to vyhovorit. drzim ti palce, naozaj. to, ze ini s tvojim pohladom/nazorom nesuhlasia neznamena, ze je zly. je len iny. a na to pamataj.
myslim si, ze by si mala robit to, co ty citis a neradit sa s druhymi, ak ta zranuje to, ze sa tvoj priatel obzera za inymi zenami v tvojej pritomnosti, mala by si sa s nim o tom porozpravat, jasne, ziadne sceny, ci extremna ziarlivost, lebo to nic dobre nevesti. Proste niekoho to zranuje a niekoho zase nie a nemusi to byt o tom ze mas slabe sebavedomie..
prestavka pekné rozhodnutie, ale myslím, že sa ti bude žiť veľmi ťažko s takýmto rozhodnutím. Každý chlap sa obzrie za peknou ženou, ten, ktorý ťa bude milovať, tak to bude robiť tak aby ťa tým nezraňoval. No ak budeš kvôli tomu robiť mužom scény, je viac než isté, že každého chlapa stratíš. Obkukávanie ale aj netolerancia obkukávania, všetko záleží na ich prevedení.
prestavka, nemam pocit ze by sme sa tu navzajom osocovali a tiez si myslim ze by si mu to nemala tolerovat ;)
Tato stranka bola vytvorena, aby ludom pomahala a nie sa znizila k chatu, ktory obsahuje urazky, sebapresadzovanie niektorych prispievatelov a negativnu kritiku, ktora zasahuje az prilis do sebaucty ludi.
Tuto temu som zalozila, lebo som si chcela vypocut nazor inych ludi a nazor nikomu neberiem, ako som uz skor pisala, tak isto ako mne nemoze vziat nikto nazor.
Ludia su rozni a vsetci si ziju zivot podla seba. Preto otazka tolerancie alebo intolerancie "pozerania a komentovania" ineho pohlavia v pritomnosti priatela, ci priatelky je na kazdom z nas.
Ja som si spravila taku malu anketu z vasich nazorov a rozhodla som sa, ze tolerovat nebudem. Vadi mi to a som slobobny clovek, tak to mozem nahlas povedat a burit sa proti tomu.
ele ako si mozes byt taka ista ;-)
Mozno ta nestastneho priatelka iba potrebuje zopar potlapkani po holom zadocku. Mozno po tom vyslovene tuzi a nestastny stale nic, stale iba zasnene na nu kuka :-) a caka na prikazy :-)
haha hector veris si? Az taky kabrnak nie si :DDD
nestastny tak to ta lutujem, si riadne pod papucou. Nevies si spravit poriadok s priatelkou. Si dobrovolny podpapuckar a picolizac na povel :-) Ved mi ju pozicaj, ja som tiez jebac, ja sa ti o nu postaram :-) trosku ju vycvicim :-)
este som nevidela zle znejuci eufemizmus, ked sa uz hrame so slovickami ;)