Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
ostatne od pasa dole cloveka az tak netrapia pretoze je celkom normalne ze ci ich zene odstranuje ci uz voskom,holením,vytrhávaním...ale nemôžem chodiť na výlety,kúpaliská :(...niesu ešte velmi tmavé pretože som ich este niak neodstranovala len krémom na zníženie ochlpenia raz.Ja sa trápim a mamina tiež lebo nevie čo so mnou je...je to strašné ked viem že kamošky tento problém nemajú a môžu si dovoliť čokolvek...a ešte celulitída.Je to v mojom veku puberty neaké rozšírené,môže to ešte zmiznúť?Ako s nou bojovať?Moja mamina mala po pôrode tiež a ja na to používam gel a pravidelne nachodím aj 4 hodiny.
Som ešte v puberte ale tiež ma trápia chlpky na brušku.Len pod pukom a nad.Je to nepríjemné hlavne cez leto ked všetci vyrážajú na pláža a ja nemôžem :( nemáte neakú radu?prosim o radu
zufalal pubertacka
zdravim vas chcela som sa opytat ci tu niekto nema skusenosti alebo o tom pocula zbavovania sa chlpkov navzdy pomocou prirody(prikladanie luskov bobu, potieranie mliekom zlastovicnika(rastlina),potieranie slivkovou stavou a podobne....)...ps:kozmetika a doktori nepomozu uz podla mna :-( iba ak docasne....dakujem za odpovede
Holky odskusala som voskove pruzky na okamzite pouzitie na suchu pokozku, vyborna vec.Potrebovala som odchlpit okolie bikin a tieto pasiky su na to ako stvorene.Ani to tak nebolelo.Po epilacii som si to natrela kremom proti zarastaniu chlpkov a cervenym fliacikom VEET a pokozku mam ako babatko uz treti tyzden.Vrelo odporucam.Tieto pasiky su aj na citlivu a normalnu pokozku.Cosi uzasne, uz sa nehanbim vyzliect do plaviek.
aj aj som cakala ze ked si budem chlpy vytrhavat,ze to bude dlhodobejsie a ze ich bude rast menej,no vobec to tak nie je.vydrzi mi to tak tyzden a pol.tu bolest celkom znesiem,ale zasa holit si nohy kazdy druhy den nato vobec nemam naladu.
Ja som použivala depilačný strojček asi 5 rokov, ale pred 2 týždňami som s tým úplne skoncovala, lebo som mala toho už plné zuby. Pokožka mi vydržala hladká asi dva dni, zarastali mi chĺpky, robili sa mi malé chrastičky a červené pupná a vždy som pri tom strávila asi 45 minút s bolesťou, ktorá sa vôbec nezmenšovala. Vždy, keď si v nejakom časopise prečítam, že je to na 4 týždne, ostane mi zle po tom klamstve. Asi to skúšajú na ženách, ktoré majú dokopy dva chlpy na nohách. Prešla som na obyčajné holenie a hneď je život krajší. Aj pokožka sa mi ukľudnila, je taká zdravšia a sviežejšia. Nohy mám oholené za chvíľu a úplne bezbolestne. A pritom mi to vydrží tak isto dlho ako s tým strojčekom. Ale ako sa hovorí sto ľudí - sto chutí. Takže baby, vyberte si to, čo je podľa vás najlepšie. Nie vždy sa však oplatí veriť tomu, čo si prečítate v časopise.
baby neblaznite, chlpky na malo vidietelnom ieste. co by ste robili ak by ste ich mali n abrade,krku, pri usiach.. vam poviem ´´velmi prijemne´´,hlavne v lete
Anka je to presne tak ako pises, ale pomozeme si????
no a nebodaj to chces nechat rast