ahoj, ja mam domaci IPL a ma vyhod nespocetne vela, ale na bradavky sa neodporuca, vyslovene je tam zakaz. Tak tam ostan pri pinzete, rpsia su rpedsa citlive, a radsej, nech su zdrave, nez poskodene, nie ?
PLUSY: domaci IPL sa pouziva na oholene telo, cize nie je nutne mat pocas leta neesteticky porast pod pazuchami alebo na nohach, aby ta osterili vs alone. Ta technologia, naopak, by bola dost bolestiva, ked mas chlpy a neucinna. Pouziva sa doma a nevidi ta cudzia kozmeticka, co mi vyhovuje, lebo napr. take bikiny sa hanbim
MINUSY: vyssie stupne ucinnosti su bolestive v obl. bikin a pazuch, ale stroj funguje, mam to viac nez rok. Zo zaciatku bolo nutne epilovat kazde dva tyzdne a to bolo casovo narocne, pozerala som pocas toho filmy a serialy :)
NEVIEM: ja som svetly typ na tvari som to nemusela skusat , tak neviem, ako to funguje, ale navod to povoluje a mam aj nastavec na tvar. Nazov produktu asi enmzoem napisat, nech ma nevymazu, ale pozri si recenzie eshopov a kolko maju anstavcov / bikiny, pazuchy, ja si vsade davam jeden :D