Bojim sa, ze podvediem manzelku

Príspevok v téme: Bojim sa, ze podvediem manzelku
pato666

Som zenaty nieco vyse roka, ale s manzelkou sme spolu cez 7 rokov. Manzelka mala vzdy psychicke problemy, isty cas sa aj liecila a asi sa to aj zlepsilo,ale znova je to spat. Nechce sa mi zdoverit so svojimi problemami, nechce sa so mnou rozpravat,len to najnutnejsie a o dotykoch ani nevravim. Proste odmieta ma po vsetkych strankach ako kamarata,ako dovernika aj ako milenca. Snazim sa, ozaj sa snazim. Som jej vzdy po ruke,snazim sa s nou rozpravat, pomaham v domacnosti aby toho nemala vela, vymyslam nejake vylety na odreagovanie,prinesiem jej kvety , proste dal by som takmer hocico za to,aby bola stastna,ale nic. Uplne ma ignoruje. Vedel som do coho idem ked som si ju vzal,lebo ako som pisal vzdy mala psychicke problem. Mala tazke obdobie,zomrel jej milovany otec,dvakrat potratila,ked bola mladsia otcim ju znasilnoval. Ja to vsetko chapem a chcem aby bola znova stastna,lenze ona ma neusti do svojho zivota. Zdalo sa mi,ze sa to zlepsilo,lenze teraz do toho znova upadla. A co je najhorsie, tak zacina ignorovat nase deti. Mame dve male dcerky a starsia chodi ku mne do pracovne plakat,ze mama ju nechce.

Dalsim problemom je,ze oporu nachadzam len u kolegyne v praci. Nemam nikoho komu by som sa zdoveril, len ona ma vzdy s pochopenim vypocuje. Dost sme sa zblizili. Ked uz nemozem,tak jej len zavolam a porozpravame sa,popripade skocime na kavu. Lenze poslednu dobu sa to vygradovalo do takeho stavu,ze sa stretavame u nej doma. Zo zaciatku to bolo v pohode,boli sme ako dobri priatelia, lenze teraz je to dost tazke. Naposledy mi asi preplo, ale vrhol som sa na nu, zacal ju bozkavat,vyzliekat a ona mi to opatovala,citil som,ze to chce tiez. Lenze ked som si spomenul na manzelku,tak som nemohol pokracovat. Utiekol som odtial ako maly chlapec a je mi z toho nanic. Chcem byt verny manzelke,milujem ju, velmi ju milujem. Lenze tuzim po kolegyni a aj ona po mne, mam ju rad, je to skvela zena. Stretavam sa s kolegynou nadalej, ale asi pokusam diabla,lebo neviem ci sa budem vediet ovladnut aj nabuduce.

Aspon som to zo seba dostal,padlo mi vhod to napisat, plus ak ma niekto pre mna hocijaku aj najmensiu radu,tak do toho. Ak mi chcete pisat,ze som len hlupy nadrzany chlap...tak ANO viem o tom, som hlupak,ale ani ja uz nevladzem.

pato666

mirka 23, ver ze to bolo velmi tazke. Je tazke to ovladat,preto sa bojim,ze nabuduce zlyham. Sice nechcem aby bolo nabuduce,ale zaroven po tom tuzim.

tak.tik, ano kolegyna vie uplne o vsetkom. Vie o manzelke a jej problemoch,proste o vsetkom. Druhy den po tom incidente sa aj ospravedlnovala,ze to nemala robit,ze to nebolo spravne, co je sice pravda,ale v tej chvili sa to takto nezdalo. Proste je zrejme ze to obaja chceme,ale zase si aj obaja uvedomujeme,ze by sme to nemali,ze to len vsetko komplikuje. Cize sme ostali v rezime "kamarati", lenze je medzi nami take velke napatie,ze neviem co z toho nakoniec bude.

tak.tik

nie nie si hlupi
kolegina vie ze si zenaty? ak ano ako zena by mala pochopit v akej si situacii a nesnazit sa to "zneuzivat" vo svoj prospech vies je to ako skuska uprimnosti sama som ju absolvovala a zlihala na plnej ciare
a co je uprimnost -spolahlivost je tam zhoda medzi tym co hovoris a na co myslis z uprimneho "nevylezie" nieco s cim sme nepocitali nedostaneme od neho necakanu ranu vopred viem ako zareaguje uprimny clovek nema strach uprimny clovek je clovek v ktorom niet lesti
usiel si ako maly chlapec lebo ju (manzelku)lubis tak to kolegini vysvetli ze sa nechces s nou stretavat v jej dome ze sa nechces ............pokial jej toto povies a ona ta pochopi je naozaj ta naj kamoska ktora ta vypocuje a poradi pokial zareaguje mozno necakane vies aku mas "koleginu"
drzim palce

mirka 23

Pato to sme urobili asi viaceri. Ale proste ja som ešte asi nestretla chlapa ktory by utiekol. A sex a nadržanosť je normalna vec. Možno ma teraz ukameňuju :-) ale človek nie je monogamny, proste je uplne normalne že ťa priťahuje aj ina žena ako je manželka. Manželku miluješ, ale tamto je proste chemia..

pato666

Manzelka navstevuje psychiatra, teraz uz len sporadicky, ale navstevuje. On tvrdi,ze sa to zlepsilo k lepsiemu a ze to chce cas. Ze mam byt pozorny, trpezlivy,netlacit. Sice odkedy som s nim hovoril naposledy preslo uz dost casu,ale toto vzdy boli jeho rady. Ale takyto stav,ze ma manzelka k sebe nepusti trva zhruba od svadby. A rok je velmi dlha doba.

a mirka 23 ani zdaleka, urobil som vela preslapov.

zuzu usa

pato 666,po precitani tvojho prispevku vyslovujem uprimny obdiv!neviem odkial zacat,asi tym,ze manzelka potrebuje odbornu pomoc a ty asi odreagovanie,aby si do depresie neupadol ty.neuznavam neveru,absolutne,ALE..ak je to daco,co ti pomoze psychicky na chvilu zabudnut a zrelaxovat a dotycna pochopi,ze manzelku opustit nechces,nazvala by som to konstruktivnou neverou...nevera nemusi byt nevyhnutne zla,ak sa to manzelka nikdy nedozvie..nepisem to ako zena,pisem to ako osoba vychovana dvomi psychologmi.nevera je tazka tema,podotykam-uz aj zachranila manzelstva!!!

pauli 73

pato666, si úprimný, uvedomuješ si svoju slabosť a ovládaš ju rozumom, čo ti teda ako chlapovi slúži ku cti, skutočne klobúk dole. Navrhol si manželke navštíviť odborníka? Určite už predtým k niekomu chodila...

Viem, že si písal, že ťa ignoruje. Tak jej skús napísať list a vyjadri v ňom svoje pocity a trápenie. Nezabudni jej zdôrazniť, že ju veľmi miluješ...ale veď ty už vieš čo jej napísať, si múdry muž.

Želám ti aby sa všetko na dobré obrátilo a aby ste boli šťastná rodinka.