Som zenaty nieco vyse roka, ale s manzelkou sme spolu cez 7 rokov. Manzelka mala vzdy psychicke problemy, isty cas sa aj liecila a asi sa to aj zlepsilo,ale znova je to spat. Nechce sa mi zdoverit so svojimi problemami, nechce sa so mnou rozpravat,len to najnutnejsie a o dotykoch ani nevravim. Proste odmieta ma po vsetkych strankach ako kamarata,ako dovernika aj ako milenca. Snazim sa, ozaj sa snazim. Som jej vzdy po ruke,snazim sa s nou rozpravat, pomaham v domacnosti aby toho nemala vela, vymyslam nejake vylety na odreagovanie,prinesiem jej kvety , proste dal by som takmer hocico za to,aby bola stastna,ale nic. Uplne ma ignoruje. Vedel som do coho idem ked som si ju vzal,lebo ako som pisal vzdy mala psychicke problem. Mala tazke obdobie,zomrel jej milovany otec,dvakrat potratila,ked bola mladsia otcim ju znasilnoval. Ja to vsetko chapem a chcem aby bola znova stastna,lenze ona ma neusti do svojho zivota. Zdalo sa mi,ze sa to zlepsilo,lenze teraz do toho znova upadla. A co je najhorsie, tak zacina ignorovat nase deti. Mame dve male dcerky a starsia chodi ku mne do pracovne plakat,ze mama ju nechce.
Dalsim problemom je,ze oporu nachadzam len u kolegyne v praci. Nemam nikoho komu by som sa zdoveril, len ona ma vzdy s pochopenim vypocuje. Dost sme sa zblizili. Ked uz nemozem,tak jej len zavolam a porozpravame sa,popripade skocime na kavu. Lenze poslednu dobu sa to vygradovalo do takeho stavu,ze sa stretavame u nej doma. Zo zaciatku to bolo v pohode,boli sme ako dobri priatelia, lenze teraz je to dost tazke. Naposledy mi asi preplo, ale vrhol som sa na nu, zacal ju bozkavat,vyzliekat a ona mi to opatovala,citil som,ze to chce tiez. Lenze ked som si spomenul na manzelku,tak som nemohol pokracovat. Utiekol som odtial ako maly chlapec a je mi z toho nanic. Chcem byt verny manzelke,milujem ju, velmi ju milujem. Lenze tuzim po kolegyni a aj ona po mne, mam ju rad, je to skvela zena. Stretavam sa s kolegynou nadalej, ale asi pokusam diabla,lebo neviem ci sa budem vediet ovladnut aj nabuduce.
Aspon som to zo seba dostal,padlo mi vhod to napisat, plus ak ma niekto pre mna hocijaku aj najmensiu radu,tak do toho. Ak mi chcete pisat,ze som len hlupy nadrzany chlap...tak ANO viem o tom, som hlupak,ale ani ja uz nevladzem.