Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))
Prekliatia funguju?
suhlasim s ele, aj ked som ateista...sila myslienky je dolezita, negativna myslienka sposobuje negativne konanie a situacie, lebo podla tej myslienky nevedomky konas....
niečo k teme:prekliatia existuju aj ked žijeme v 21.storoči su veci medzi zemou a nebom ktorym nerozumieme,a nedaju sa vysvetliť, najhorsie su prekliatia čiže urieknutia,neverila som ale bohužial,verim už.moja dcerka dnes už 10 rocna ked mala asi rok a pol hnačkovala ,nic jej nezaberalo, dokonca ani pobyt na infekčnom ktory som absolvovala s nou, až tam mi Pani primarka,vzdelana žena poradila pustim vas na vikend domou, vyhladajete nejaku babu,nevieme si dat rady,vysledky su v poriadku,skuste niečo ine! a tak sa stalo,navštivila som jednu pani ktorej dakujem,za to, že pomocou zapaliek a a cistej vody dokazala to, co lekari nevedeli vyliečit liekmi. a to je už na každom z nas, na ktoru stranu sa prikloni,lebo nechcem nikomu vnucovať svoj nazor. dakujem že ste si to prečitali do konca.
p.s ak ešte možem poradiť stale sa treba poradiť lekarmi,až tak najst alternativu.
mna jeden clovek milionkrat preklinal, zial bol to moj otec, nuz a nebrala som to vazne, nepripustala som si to, verila som len v Boha a v nic ine, no a prekliatia sa vobec nenaplnili, zijem krasny zivot po boku muza ktory ma miluje najviac na svete.. Podla mna sila myslienky je podstatna, ak v sebe produkujem zlu myslienku, vsetko bude zle, zlo produkuje vacsie zlo.. Treba si pomahat sam sebe...
ele-bohuzial nie, logicky, ked sa tou vodou potieras, trochu aj vylejes, tak tam mas mat straty na mnozstve kvapaliny, a nie jej tam mat viac... urcite to meriam dobre, ved nechcem seba zbytocne vystavovat dusevnemu zruteniu:)))
Slobodna-ako sa to vezme, podla mna je to dost podobne, lebo urieknutie moze mat viac podob
ak veríš na také veci, tak sa obráť na vešticu čo sa zaoberá urieknutím a zbaví ťa ho.
ja verím takým veciam lebo sila slova je veľká a preto nosím pri sebe niečo čo takéto neprajné myšlienky odo mňa odháňa resp. tomu kto ich na moju adresu vysloví sa vrátia ako bumerang :)
vyskusam, dakujem )
lea, vazne? to su mi veci... vazne je tam viac lyzic vody? Nenaberas jej menej, do polky lyzice?
lea32 urieknutie a prekliatie nie je to isté.
len si to nahovaras, nic take neexistuje, s pozitivnym pristupom k zivotu dosiahnes neuveritelne veci, to je cesta ku stastiu.
mne pomaha-daj si do pohara 7 lyzic vody a chrbtom ruky si potieraj zo stredu tvare k usiam najprv oci, potom celo, potom lyca a vsetko zopakuj 3x a opakuj formulku- vseko odomna zle nech ide prec... potom odmeraj vodu na lyzice a ked tam bude viac, tak si bola urieknuta, hned si daj cervenu snurku na lave predlaktie.. bola som uz urieknuta milionkrat a aj ked hovori kto chce, co chce-ked si meriam vodu, vzdy jej mam aj o tri lyzice viac a toto sa uz vysvetlit neda!!!!