Prekliatia funguju?

Príspevok v téme: Prekliatia funguju?
syaw

Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))

ebi7777

kľudne môžeš prísť za mnou, ale to by si už musel odštartovať teraz, aby si dorazil :D som totiž v zahraničí :D

ebi7777

ovecka
ty si mužského pohlavia, ved ja som myslela, že si žena

fakt chceš, aby som ťa "vyliečila"

a nebojíš sa predsa, že by som bola v skutočnosti "mužského pohlavia", nejaký smradľavý tučný kamionista
:D :D :D
rozmysli si to, do čo ideš, neže to potom olutuješ

0vecka

2 ebi7777 citim z tvojho nicku tazke prekliatie v podstate na neho mozes zvalit vsetky tvoje neuspechy... nastastie ti viem pomoct... staci ked sa s o mnou vyspis...

ebi7777

ja som ebi7777, neviem čo máte s tým, že ja som furt niekto iný, minula ma tu obviňovali z toho, že som chlap a že som admin :D čo nie je pravda,
ja som stále ebi7777 furt už viac ako pol roka, od októbra sem chodím...vtedy som začala brať roaccutane a som si čítala príspevky tých čo to užívali, a nejak som tu ostala :D