Prekliatia funguju?

Príspevok v téme: Prekliatia funguju?
syaw

Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))

Eva531

Skus verit, ze dalsi vztah uz bude iny, lepsi. Skus si to zelat a intenzivne na to mysliet. Mozno to pomoze. Ak veris na taketo veci, kup si casopis Jasnovidka, tam sa o takychto veciach pise, dokonca Jasnovidka pomerne casto organizuje stretnutia s vesticami a jasnovidnymi exorcistami, kde sa mozes dat ocistit od kliatby, urieknutia a inych veci... Zvyknu sa konat ocistne pobyty, rozne kurzy vestenia, kurzy magie, kurzy o tom, ako sa chranit pred magiou, urieknutim, kliatbou... Sila myslienky je obrovska. Bez ohladu na to, ci nejake urieknutie naozaj existuje, alebo nie, ak tomu veris a si o tom presvedcena, ze ti ocistny pobyt pomoze, tak pomoze. Vela stastia!

Beatrice13

Chcem sa opytať.. niekoho sused je strašne zly aj so svojou ženou ..na každeho..a mam parkovacie miesto vedla neho..stale my poškodzuje a škriabe auto čo mam urobiť,______??????????????poradte my

maja123

..prekliatia neviem...ale urieknutia existuju urcite...mam s tym osobne skusenosti...som isla autobusom a dost dlho intenzivne sa na mna pozerala jedna zenska, az som jej chcela povedat ci ma nejaky problem....ako keby ani nezmurkla...a nasledujuce dni uz som aj vzracala a bolo mi hrozne, potom som si na nu spomenula...

Excell

Nie, prekliatia nefungujú, je to hlúposť veriť na tieto veci, sme predsa moderní ľudia a všetko je vysvetliteľné

sdfdg

Ja si myslím, že si si to pripustila veľmi k srdcu. Nie každý má v každú dbu šťastie. jednoducho sa pomodli alebo keď niesi veriaca tak skús za ním ísť..