Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))
Prekliatia funguju?
podla mna ti nesibe ale ani ta nemohol prekliat ako verim ze sa da cloveka prekliat ale nemyslis si ze keby to bola az taka pravda ze by kazdy nemal stastie na vztahy priatelou robotu atd??tak si myslim ze to je len tvoj vnutorny pocit a jednoducho sa ti teraz len nedari mas asi blbe obdobie..ale predsa to sa stava ze sa ludia zidu a rozidu a ty za to nemozes tak by ti nemal ani nic zle priat..:)
To ze ti niekto povie, ze ti praje nestastie, neznamena, ze ta preklial........aj keby ti nic nepovedal mala by si rovnaky problem ale chybu by si hladala inde......myslim ze chyba je jednoducho vo vztahu a nie vtom, ze ta kedysi "preklial" byvaly......je to blbost.....veris tomu a preto mas pocit, ze sa to deje.....keby si to zahodila za hlavu ani by si si nevsimla ze mas nejaky "problem".....
urieknutia sú skotočné, patria do čiernej mágie. Nerobila by som si z toho žarty.
prekliatie? neviem. skor rovnovaha.. dostavas len to, co davas. len v inej forme.
neviem sa k tomu vyjadrit, ani neviem presne co to urieknutie je, zeby nejaka negativna energia? Viem ze male deti su dost citlive na tieto veci, aj cervene maslicky im viazu okolo rucok. Naozaj su to zahadne veci. Na prekliatia urcite neverim..
ja mam v laske este menej stastia a nepamatam si, ze by mi niekto nieco tak povedal.
tak mi to vysvetli...
ele=ked bola sestra mala, isli s nou v elektricke a nejaky ozran sa na nu zavesil a cumel na nu... ako dosla domov, stale plakala, bola nakrmena, prebalena, nemala teplotu a furt v kuse len revala a revala... nevedeli si s nou rady, volali starej mame a ta im poradila, aby ju pretreli ocikanou plienkou a cuduj sa svet, hned prestala plakat....nieco na tom urcite bude, to skonstatoval aj ocino a muzi su k tomu...viete aky
...tak ale moc tomu neverim. Maly bol len rozruseny z tolkych neznamych tvari, mal len 3 mes.
lea, ved prave preto som sa tak pytala, lebo moja babka raz toto robila mojmu syncekovi po jednej rodinnej oslave, lebo velmi plakal, no a bolo tam viac lyziciek vody ako pretym, aspon ona to tvrdila, ze bol urieknuty...