Dovolujem si pridat este jeden prispevok ) uz je to davno, mala som priatela, chodili sme spolu skoro 3 roky... laska zo mna vyprchala, a tak som sa s nim na niekolko krat rozchadzala... miloval ma, bolo mi ho luto, preto niekolko krat... chvilu sme fungovali na priatelskej urovni, ale potom sa vsetko pokazilo, pohadali sme sa velmi a uz sa nestykame vobec. Vtedy mi povedal, ze mi praje, aby mi niekto spravil to co som spravila ja jemu,nech sa poriadne trapim.... no a ono mu to vyslo.... odvtedy nemam stastie na vztahy a stale mam problemy s muzmi a vztahmi... nedari sa.. komplikuje sa a tak dalej... myslite ze ma preklial? co mozem proti tomu urobit? asi mi sibe, prepacte, ale jeden nikdy nevie )))
Prekliatia funguju?
Ja som raz vyskusal na sebe porobenie podla postupu, ktory mi dala moja babka (je to komplikovanejsie preco som to spravil, preto to nebudem vysvetlovat do detailov). Zacal som mat silne vtierave myslienky, mal som pocit (mozno silnejsie ako to), ze moja aura je uplne cierna, odmietal som svoje stastie. Nemohol som najst nikoho, kto by mi pomohol. Bolo to fakt sialene. Potom som isiel k jednemu panovi a ked mi ten zacal odrabat, tak mi samo od seba mykalo hlavou cirka jednu minutu, pocas toho som sa aj nekontrolovane usmieval. Po tom odkliati to preslo a vtierave myslienky uz nemam.
neda sa nepreklinat. To by musel davat clovek furt pozor na kazde slovo co vypusti ba aj na kazdu myslienku. A takto sa kontrolovat, vsak to by sa clovek zblaznil. Ked ste povercivy mate tazky zivot, lebo verite absolutnym hlupostiam. Ludia hovoria, rozbijes zrkadlo mas 7 rokov nestastia, preskoci ta niekto a uz sa neozenis, ak ti prejde cierna macka cez cestu znamnena to smrt niekoho blizkeho ci teba , takisto preklinanie , clovek si mysli ze ked niekomu povie zo srandy alebo vazne ze PREKLINAM TA , ABY SI ZDOCHOL DO RANA , tak sa nic nestane ani prekliatemu ani preklinacovi , slova maju len jedinu moc, dostat sa do vasej hlavy :)
tiez nad tým rozmyslam, mala som v pohode zivot, ked som nechala priatela, povedal mi, ze mi zela vsetko zle, do roka mi ostalo v jeden den zle a nemohla som uz pracovat, stale na odpadnutie, behanie po doktoroch, slabosti, divne stavy,je tomu uz 9 rokov a mne nikto nepomohol...tak ktovie a tiez som nad tým vela krat rozmyslala
myslela som si, ze som tu prvu spravu stratila sorry
lea32, prosim ta, nejak tomu nerozumiem. pripravim si vodu. Potom to s tymi rukami. Nepises, co mam robit s tou vodou. Dat si na ruky? ako? Ak sa ti chce, trochu to dovysvetluj .
dik
lea32, moc tomu postupu nerozumiem, neviem ako pouzit tu vodu. Pises, ze si treba nachystat vodu do pohara. OK.
potom ze si treba potierat tvar podla navodu. Ale nerozumiem, to si tu vodu mam da na ruky alebo ako?
prosim ta, skus to este raz nejak vysvetlit..dik
Ubezpecujem vas ze prekliatia ani ine urieknutia neexistuju. Vsetko je to len primitivny vyplod ludskej fantazie. Viete kolko krat som ja uz niekoho preklial a nikdy sa mi nic nestalo a ani nikomu inemu. Ludom ide hlavne o narusenie vasej viery v samich seba, aby vas oslabili a tak vam znemoznili dosiahnut ciel.Ako ked vam niekdo povie ze ste skaredy a vy stratite chut a odvahu zacat novy vztah len kvoli tomu ze vam to niekto povedal. Ziadnu zlu energiu na vas nemoze nikto vyslat, setko riadite vy sami , vy ste strojcom vasho stastia, nebudte povercivy ! :) hlavne nedajte na mysel , instikty a pudy ale rozum
Porobenie skutočne existuje, napríklad podľa tohoto článku:
www.evabenovamagia.estranky.sk
Ahoj,
prekliatie nefunguje, pokial sa seba nepresvedcis a neuveris, ze to je pravda.
Samotna viera, ze to bude v buducnosti lepsie nepostaci.
Ako si sa raz, presvedcila, ze prekliatie funguje, musis teraz opetovne sama seba presvedcit, ze je to cele len vymysel.
Ludia maju dobre aj zle vztahy, to ze sa rozchadzaju je celkom bezne.