Akne, akne a stale akne asi do konca zivota

Príspevok v téme: Akne, akne a stale akne asi do konca zivota
edinna

ludia mam 21 rokov a stale mam akne .. chodik ku kožnej ktora mu stale predpisuje toiste kazde 2 tyzdne mi hovori ze sa to zlepsuje ale vobec sa to nezlepsuje pretoze vyrazky mam stale. v puberte som si stale rypala do tvare cize mi ostali jazdy..nie aztake moc ale predsa.. tekuty dusik aj keby na mna vyliala mi nepomoze na ne...stale si zapisuje ze s ami to zlepsuje no vobec nie. ved to vidim sama ona ma chce oklamat ale jednoducho medzi tymi dvoma tyzdnami sa mi tvar zhorsi... obcas mi to zas neda pokoja.. ale ked aj 2 tyzdne sanedotnkem tvare tak stale mam tie male otravne vyrazky... mozem si cistit tvar kolko chcem no nepomaha.. skusala som antukoncepciu ale to uz radsej nie lebo mi boloz nej na nevydrzanie aj ked som mala plet behom tyzdna bez vyraziek tak som nevydrzala.. pocula som ze brat roacutan mozu aj zeny.. lenze bojim sa.ze moja doktorka ma posle kadelahsie s tymto napadom.ale ja som z toho zufala milionkrat som plakala koli tomu uz od puberty mam takuto hroznu tvar..nebavi ma nosit mejkap do konca zivota, zavidim tym dievcatam ktore vyjdu von aj bez neho...:( som z toho naozaj zufala..vela ludi ma podobny problem ale ja som ten typ cloveka ze skusam vsetko mozne a nic nezabralo.. nachvilu pomoze a zase odznova..nenavidim mejkap.. no musim si ho davat :( uz ma to fakt hrozne nebavi ako ma moja hrozna plet obmedzuje...nici mi to radost zo zivota a celovo to posobi na moju psychyku no ja s tym chcem uz raz a navzdy skoncovat :(

nika.skalna

ludia, ja som presvedcena, ze vsetky vonkajsie prostriedky na akne mozu pomoct iba trocha a len na chvilu. tento problem sa skratka musi riesit vnutorne, cize normalnou liecbou. tie hormonalne lieky ako roacutane a podobne, to by som sa bala pouzivat, aj ked to mozno pomaha. ktovie, co to s clovekom urobi neskor. ja som pred par rokmi vsadila na alternativnu medicinu. mala som rozne zdravotne tazkosti a vyskusala som vselico. pomohla mi homeopatia a liecba u doktorky albertovej, ona lieci tak kombinovane a je aj psychologicka, cize sa s clovekom porozprava naozaj o vsetkych jeho trampotach a samozrejme vyborne vas vysetri, co som este u nikoho ineho tak dokladne neabsolvovala. akne som sice ja osobne nemala, ale viem ze k nej chodi vela mladych ludi s tymto problemom. asi keby im nepomohla, tak by ju nevyhladavali. ja som o nej vela citala, ale mam s nou aj osobnu skusenost a mozem naozaj doporucit kazdemu, kto je ochotny vyskusat alternativnu liecbu. je to uz starsia pani s bohatymi skusenostami co je hned vidno ked sa s nou clovek zacne zhovarat. dala mi aj mnohe rady co mam kedy robit ked mam nejaky zdravotny problem. takze uz za nou idem len vtedy ked si neviem sama rady.

SISAMEJ

... takisto uz som nevedela co si mam dat na tvar,a pritom je to uplne jednoduche!!!!!!

-najdolezitejsie je prestat si ich vytlacat !!!

-pit vela tekutin, zeleny caj /a nieje to len fraza ,pijem denne ,mne sa tym plet velmi precistila/

-nejest velmi slane a stiplave!

-vitaminy /ja osobne -zinok/

-samozrejme cistit si plet

/ja pouzivam na cistenie :
Clean & Clear Oil Free Deep Cleansing lotion na citlivu plet a Clean & Clear daily scrub..
..ale na cistenie po make upe,pouzivat cistiaci olej Tea tree

zufala1222

ludia ja som uz uplne zufala z thoo akne..som pouzivala milion tisic petsto osemddesiat =D tych pripravkov prosto skinoren duacal gel zynerit ci jake mu meno..aj pila caje rozne ..chodila na laser nic proste ja som zufala teraz mam mydlo aj dajaky roztok a troska vidim zlepsenie ale vazne iba minimalne ale zas iba dva tyzdne to berem a po kolkych pridu vyrazne ze zmeny? uz vazne nemam sil casto si poplacem sebavedomje nula bodov...som sa uzavrela do seba a to dakedy som bola taka proste ina uplne nic ma nebavi uz =( ako sa mam toho svinstva uz zbavit ? ako sa daju ljecit take jazvicky ale ne take ze hlbkove jazvy iba take malicke jazvicky cervene..pomozte mi prosim ...jedna doktorka liecitelka teda mi powedala ze ja nemam pubertu ale problemy s travenim a ze thoo a mi dala ljeky na to vsetko to etraz berjem ale ja sa uz tak bojim ze zas to nezaberje...ak by to bolo naozaj problemy shrubym crevom tak co mam prosti tomu robit? alebo ako stym bojovat?

pa3s

Ahoj, tiež som mala akné..Nebola to vôbec nejaká ťažká forma, kožná mi polroka predpisovala masitčky, vodičky, ničnepomáhalo, ani zmena stravy, ani kvalitné výrobky.Povedala som jej nech mi prepíše Roacuttane alebo Aknenormin, o ktorom som sa dočítala tu.Povedala mi, že mám slabú formu, že mi to nepredpíše.Podotkla, že ked sa to zhorší predpíše mi ho.Ja som ale nemienila čakaž kým sa to zhrší a tak som si zhoršenie vyvolala sama.Cez víkend som utierala prach dala som si ho na tvár a šla spať a v pondelok ráno na krv som šla k nej.Teraz je tomu polroka a pleť mám jak bábätko.Mám aj foto(:

maura

Ja som mala tiez akne.Nebolo to nic katastrofalne(skor by som povedala,za take typicke pubertalne),ale najviac mi vadilo na hrudi a chrbte.Preto som sa rozhodla pre ROACCUTANE.Brala som ho pol roka.Teraz je tomu mesiac co ho neberiem a som velmi spokojna...mozu ho brat aj zeny,len nesmu otehotniet.
Moj spoluziak ho tiez bral a to vam poviem,ze mal PRISERNU plet,ale pomohlo mu to

edinna kludne si vypytaj od koznej letaky a brozurky o nom...neviem odkial si,ale ak si z BA tak chod za dr.ELENOU BENKOVSKOU.ja som za nou dosla a vypytala si roaccutane,ona mi spravila zopar testov a bolo...dnes som spokojna lebo mozem chodit krizom-krazom nenamalovana a s odhalenym chrbtom

papaja

baby skuste v lekarni mydlo od biodermy,stoji len okolo 6 eur a mne teda pomohlo dost,ako aj cela ich sada
tak tyzden dozadu som zacala pouzivat salviovy odvar na tvar,teda pory sa mi fakt stiahli uplne viditelne
takisto mne sa to zhorsi ak jem jogurty,syry,sladke a po kakau a cokolade ani nehovorim
mam 27 a akne ma sem tam potrapi ale vdaka horeuvedenym veciam sa to o dost zlepsilo

viega

Pre Edinnu,
Bohuzial aj ja som sa dlllho trapila s akne...Presla som kade ciim a zakotvila som pri zelenych potravinach-telu daju stratenu rovnovahu,detoxikuju,sytia a cistia zaroven... su 100% ciste bez prisad,spojiv....Ak mas akekolvek otazky ohladom ZP a zaujalo ta to napis mi na e-mail.

siisa 25

pre Lucik

ja to mam teraz velmi zle,lebo to idem dostat a mala som meniny tak som podostavala same bomboniery a cokolady co som samozrejme dost toho pojedla tak asi aj preto,horsie ze som to dopucila a urobili sa mi aj kutiky tie afty na ustach,takze tieto dni mam z toho zasa hroznu depku az som si poplakala,inak mne sa dost tvar zhorsuje z alkoholu vino,sampanske a tak,a teraz na sviatok som si veru trosku dala aj ked vobec nepijem ani len kavu,vacsinou cistu vodu aj to nepomaha a len sa trapim a tiez mam tie cervene fliacky