Rychlejsi rast vlasov

Ivike

A môžu byt oby dve aj šampon aj vodička len kvoli tomu sa vas na to pytam lebo by som chcela mat do rozlučky dlhe vlasy Dakujeem

Ivike

Ja mam tiež problemy s vlasmy že my pomaly rastu a chcela by som sa vas opytat či by my nevedeli poradit niaky šamppn alebo vodičku Dakujem

Valika777

Ahojte. :) Mam 17 rokov.

Mozem vam poradit z vlastnej skusenosti. Mala som velmi poskodene vlasy, kratke a dlho mi nerastli.

Zacala som pouzivat cervenu cibulu na vlasy. A po nej mi zacali rast vlasy! Skusala som uz tolko samponov a neviem co vsetko, ale nevidela som rozdiel. A toto je lacne a naozaj ucinne. Ked som toto skusila, tak to bolo NAOZAJ VIDITELNE. :)

A to urobite takto: (recept)

- 2červené cibule (rozkrojíte najprv jednu cez polku cibule, vytlačíte z nej šťavu a to cez odšťavovať, alebo niečo iné. Toto urobite aj s tou druhou cibulou)

- Ked máte vytlacenu stavu 2cibulul v malej miske, pridate do toto 1-2 lyzice tekuteho medu

- Toto spolu zmiesate a nanasate na korienky vlasov. (Zlejete si toto do nejakeho vrchnacika alebo malej flaskicky a nanasate na korienky vlasov)

Tak Odporucam Skusit! :)

ErikS

Tiež počúvam stále o žihlavovom šampóne. Kto máte skúsenosti reálne? A čo toto video o raste vlasov www.youtube.com ? je to pravda? Našlo mi to ako som zadal rast vlasov do google. Máte niekto skúsenosť?

JankaBach

Ahojte baby, ja som mala riedke suché vypadávajúce vlasy a behom 1 týždňa sa moje vlasky lepšia a lepšia. Našla som na fb stránku Milva orava kde majú šampony a vodičky s chinínom, tá baba mi poradila šampon hair repair sa volá a chininovú vodičku forte a musím povedať, že po týždni mám vlasy lesklejšie a na pohľad zdravšie.

meolinko

chinínovú vodu som skúšala, ale žiadny zázrak sa teda nedial :( ja mám problém, že mám strašne suché vlasy a tým sa mi vždy pri česaní a žehlení lámu a mám pocit, že mi vôbec nerastú. Skúšala som všetky babské recepty, ale potom sa dočítala, že vlasy treba vyživiť zvnútra. Tak som hľadala nejaké vitamíny a na nete som narazila na Hairburst. Baby, poviem vám, že bomba :) moja suchá slama sa pomaly začala meniť na vlasy :D a rast oveľa oveľa rýchlejší