ludkovia, poradte, neco fakt ucinne na opar, akosi sa mi zblaznila imunita, a som posledne dni dost slaba, fu dva tyzdne striedavo horsie, a lepsie...tyzden som mala stav ze ledva zijem...slabost, zavraty bolesti hlavky, a uz v podstate tyzden co na mna kazdy druhy dnik horucky chodia, ted i nadcha, kasel, ako chora som jo, len co by tak pomohlo zlepsit imunitu, zbavit sa toho oparu co najrychlejsie abo hned ak by sa len dalo...davajte rady..:) dikeska..mooooc...:(
Nieco na opar a posilnenie imunity...
ahojte co pouzivate pri oparoch? uz 2x za mesiac sa mi spravil opar na hornej pere
Nemozes cakat zazraky po 2 týždnoch, ja som ho užívala skoro 2 mesiace a po mesiaci som cítila ucinok
Baby poradte ako dlho musim brat ten profizym+ aby mal naozaj ucinok? Beriem ho 3 týždne
Dnes su 2 tyzdne co to beriem a asi je to tym ale mam viac energie a hlavne zatial ziadny opar :)
aj ja hovorim profizym je dobrý a máme ho doma vzdy hlavne ked je prechodne obdobie a ludia rýchlo prechladnu
Tak to znie ovela lepsie ako zjest naraz 10 tabliet to by som veru nedala :D
Nie profizym ma ovela lepsie davkovanie 3x2 tabletky
To nie je vela a ako sa to uziva lebo citala som o wonezyne ale zjest 10 tabliet 3x denne je na mna vela dufam ze toto sa tak nedavkuje
ja som kupila 60tabletove balenie za 27€
a kolko stoji ten Profizym+