ludkovia, poradte, neco fakt ucinne na opar, akosi sa mi zblaznila imunita, a som posledne dni dost slaba, fu dva tyzdne striedavo horsie, a lepsie...tyzden som mala stav ze ledva zijem...slabost, zavraty bolesti hlavky, a uz v podstate tyzden co na mna kazdy druhy dnik horucky chodia, ted i nadcha, kasel, ako chora som jo, len co by tak pomohlo zlepsit imunitu, zbavit sa toho oparu co najrychlejsie abo hned ak by sa len dalo...davajte rady..:) dikeska..mooooc...:(
Nieco na opar a posilnenie imunity...
a kolko stoji ten profizym?
S profizymom mam dobrú skusenost aj ja brala som ho minulu jesen a zimu a velmi mi pomohol tento rok je uz kupený a ak by sa objavila zase nejaká nadcha alebo chripka zacnem ho brat zase
ja som mala uz ako dieta problem s imunitou do tých 10 rokov som bola skoro vkuse na antiábiotikach neskor to bolo dobre no s vekom to slo zase dole vodou moja obvodna lekarka mi odporucila na imunitu a hlavne herpesy na pere profizym+ a ten uzivam vzdy ked je prechodne obdobie a moj zdravitny stav je ok antiubiotika tak maximalne raz za rok a co sa týka herpesov tak ten som nemala už dobreho pol roka
nie ako dieťa som nebola často chorá to len posldný rok to so mnou ide dole vodou neustale nadchy a opary a minimálne 2 razy za rok beriem antibiotika co som pred tym skoro vobec nebrala
a mala sizdravotne problemy od mala ci sa prejavili neskor. Ako píše RNG tak borela a chlamidie sa vedia v organizme tak schovat ze ich lekar nemusi najst, neviem aké vysetenia ti robili ale viem ze kamaratke trvalo skoro rok kým jej naozaj zistili ze ma boreliozu a musela brat troje antibiotik ked ze ta choroba okolo seba vytvorila taký obalze jedny antibiotika by nestacili a musela si v podstate nanovo vytvorit imunitu a dodrziavat aj prísnu dietu.
Zialbohu aj chlamidie aj boreliozy a ine nakazy ma mnoho ludi, ktorych lekari prehlasili za uplne zdravych
Totiz testy na tieto su velmi nepresne Tiez na mykoplazmy, mnohe virusy, na L-formy, na plesne , na co sa testy ani nerobia bezne.
Tj imunitu mozes mat velmi znizenu bez toho, ze by lekari nasli nieco.
Tiez crevna flora je zodpovedna za vyse 70% imunity, tj ked tam nemas dobre osadene probiotika, mas len 30% moznej imunity, alebo aj menej, kedze miesto probiotik sa ti tam usadia ine, vcitane skodlivych mikrobov.
Kazdemu odporucam brat mikrovlakniny a nasadzat si probiotika a to cely zivot. Lebo v potrave ich zialbohu nie je dost.
Chlamídie urcite nemam to viem. Zajtra idem na vysetrenie k imunologovi tak uvidim co mi povie moja doktorka tvrdi ze herpesy mam zo slabej imunity lebo vysledky mam ok
Ak chceš niečo, čo je odskúšané, tak si kúp v lekárni čaj Vilcacora, ak ho nezoženieš, tak Lapacho.
- to je alternatíva č 2, ale podľa mňa slabšia. Ak to budeš užívať podľa návodu, ta by mal herpes zmiznúť do 3-5 dní, možno aj skorej.
Ďalšia dôležitá vec, je to, že by si mohla mať iné ochorenie, ktoré oslabuje tvoju imunitu, tak ako písala Kýčera, napr,. chlamýdie, treba ísť za lekárom, nech ti urobí odbery.
A v neposlednom rade je to stres, ktorý aj podľa mojej infektologičky oslabuje I.S. a tento herpes sa potom prejaví - takže sa nauč nestresovať...
Akeď ti to zaberie, tak sem aj skús napísať, po koĺkých dňoch ti to zabralo
Tak vyskusaj este tie enzými vela ludom to pomohlo na podporu imunity
Cesnak nesmiem mam nan alergiu a bolo by to pre mna nebezpecne. Vitamín C užívam už dlhsie no velmi mi to nepomaha možno na tie enzými by som sa dala ale neviem aké urcite je ich na trhu viac