ahojte ... má niektorá z Vás negatívne,alebo pozitívne skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami EVRA? ďakujem za odpovede...
-----------
Sekcia antikoncepcia www.zdravie.sk
Antikoncepčné náplaste EVRA
AHOJKY.EVRU som si nalepila prvy krat minuly tyzden a odvtedy sa citim presne tak,ako som sa citila,ked som bola tehotna.Je mi na zvracanie,mam divnu olovenu pachut v ustach a slinim nadmerne.Som z toho nervozna a mam chut si odlepit evru.Papam ako besna kysle uhorky a miesam sladkym.URCITE nie som tehotna,kupila som si uz aj baby test-negativ.CHVALABOHU!!!!Prosim poradte.
prosim odpiste mi pribera sa z naplastov???????
baby a neviete ci sa daju kupit aj bez predpisu??
to katus:vo 4.tyzden si ju odlepis a na 2.-3.den by si mala dostat menstruaciu a potom by ti mala skoncit presne v tvoj vymenny den,kedy si nalepis novu naplast...dufam ze to moje vysvetlenie pochopis...ahoj
prosim prosim vie mi niekto poradit teraz zacnem uzivat naplast a gynekollog mi vsetko vysvetlil len toto nie.ja viem prvy naplast si nalepim prvy den v mestruacii napr.to je pondelok tak druhy a treti tiez pondelok a potom na stvrty dostanem menstruaciu a piati tyzden ako zacnem zase pondelok alebo uz vtedy ked som dostala teraz?
To, že sa Ti posúva - dúfam, že len o nejaké mm - je o.k., hlavné je to, aby sa Ti neodlepila. Myslím si, že pokiaľ je viac ako na polovicu nalepená, tak funguje.
Ahojte,
ja používam EVRU necelý rok a zatiaľ to chvála Bohu funguje...