Antikoncepčné náplaste EVRA

fifi

ahojte...ja tiez uživam evru asi tyzden...a fakt by ma zaujomalo ci sa z nej pribera ako ze nejakych inych antikoncepcnych onych:P...hmm??mate niekto take skusenosti?

alžbeta

Ahojte.Neviete mi niekto poradit?Bola som na kupalisku a naplast sa mi celkom odlepila dala som si novu ale neviem kedy ju mam vymenit.

nuna

Ahojte.Prosim Vas chcela by som vediet ci sa z naplasti Evra pribera???Lebo z niektorych hormonalnych tabliet ano.Tak neviem ci aj z tohto.Dakujem

ninika

naplaste su naj na celom svete a ked sa z krajov aj odliepaju nic sa nedeje bo aj mne sa to robi a vsteko ok :) a u nas stoja 1300sk na 3mesiace a su super az na to ze kazdi vidid ze mam HAK :/

karmen

ahojte, rada by som chcela nabehnúť na antikoncepčnú náplasť Evra a chcela by som sa spýtať ci s ňou máte dobré skusenosti, Ďakujem

qiu

to romika
tiež som mala s odliepaním problém ale gynekologička mi povedala že účinná látka je niekde v strede tak že to je v pohode...Tak ja jej verím... dúfam že sa nemýlim :)

luci

Ahoj ja ich uz pouzivam skoro rok a uplne v pohodicke...nemusis mysliet kazdy den na neaku tabletku..na 3 mesiace za 1200 to vychadza