Antikoncepčné náplaste EVRA

nuna

Ahojte je normalne ked sa mi naplast posuva..???Pretoze nemozem povedat ze sa odlepuje,lebo drzi,ale bojim sa ci ma ucinnost ked sa mi posunie z miesta kde som ju nalepila.

potworka

Caute,ja pouzivam naplast skoro 2tyzdne a s mojim chalanom ficime bez kondomu-nic mi nehrozi???A narastli z nej niekomu prsia?

myska

ahojky ja mam nam naplast uz mesiac a zatial som nemala ziadne vätci problem...nalepka sa trosku odlepuje ale to je bezne to kazdemu..takze to nevadi...a ucinnost naplaste zalezi podla toho kedy si zacala brat ak hned prvy den ako mas kramy tak mas uciinnost okamzite...ak neskor tak musis pockat 7 dni..kym nevymenis za druhu..precitala som si o tom uz vela...tak dufam ze pomozem..=)

ginger

ahojte ja som tiez teraz zacala s evrou...mam ju 4.den a zacina sa mi na krajoch odlepovat..je to v pohode,ci treba vymenit?....a kedy vlastne zacina mat ten spravny ucinok,doktorka mi vravela ze tak cca 2 tyzdne treba pouzivat kondom...?

ja som ja

cauko, akurat zacinam s naplastami...myslite, ze je to uplne v pohode? Ze by sa dalo zvraciat z naplsti?? Mne to proste nejde do hlavy ako sa to da, ved je to len nalepka...fuuuha...snad nebudu vedlajsie ucinky...:))))caukoo

miroslava

ahoj fifi
ja používam tiež naplaste a fajčim doktorka mi nič nevravela tak neviem...viem že k tabletkám sa nemá ale či aj naplaste?...a chcela by som tiež vedieť ak budeš niečo vedieť tak napiš budem rada..=)

fifi

počujte ....je pravda že ked si to lepim nemozem fajcit???bo lekarka mi daco take vravela ale ja fajcim...tak neviem preco by sa nemohlo...poculi ste o takom??