Pred par dnami som isla spat neskoro. Zaspala som a snivalo sa mi nejaka hlupost. Potom som si uvedomila ze vsetko je to sen ja lezim v posteli a mala som pocit ze sa zvnasam nad postelov.Neviem ci to bol sen alebo som sa ozaj nadnasala...asi to aj bol sen kazdopadne som sa nemohla pohnut a ked to prestalo strasne som sa prelakla otvorila oci a videla som nad sebou cierny tien ako sa nadomnou nakalana....okamzite som sa otocila a zapla svetlo...uz tam nic nebolo. Hrozne sa teraz bojim spat v svojej izbe...som blazon???
Videla som ducha?
Niekedy sa to stava,že sa akoby nemožeš pohnut.Vačšinou,ked sa už začinaš preberat-alebo si uvedomiš ten sen.Ta osoba-tien mohlo byt iba očný klam.Povedz si pred spanim,že všetko je v poriadku,ak veríš v Boha,tak si povedz,že: Viem,prečo tak snívam a viem,že je to sen.Snívam dalej,ale viem ,že ten zlý sen sa skončí a zmizne,Božia láska naplní moju dušu,po celú noc budem snívat v pokoji a prebudím sa v radosti.Práve čítam od jedneho spisovatela,a spomína tam aj ak niekto ma zle sny a pomáha im to tvrdenie pred spaním aby nemali zle sny.Sladké sny:-)...nemalo by sa to opakovat.
len taký prelud, zdanie, nič viac.
si bola v takom prechodnom stave. ignoruj to.
tak co to mohlo byt?
a duch to iste nebol.
Blazon nie si urcite, ja v duchov verim, ...
určite nie si blázon