Videla som ducha?

Príspevok v téme: Videla som ducha?
KATO11

Pred par dnami som isla spat neskoro. Zaspala som a snivalo sa mi nejaka hlupost. Potom som si uvedomila ze vsetko je to sen ja lezim v posteli a mala som pocit ze sa zvnasam nad postelov.Neviem ci to bol sen alebo som sa ozaj nadnasala...asi to aj bol sen kazdopadne som sa nemohla pohnut a ked to prestalo strasne som sa prelakla otvorila oci a videla som nad sebou cierny tien ako sa nadomnou nakalana....okamzite som sa otocila a zapla svetlo...uz tam nic nebolo. Hrozne sa teraz bojim spat v svojej izbe...som blazon???

J111

No jasne, treba jej antipsychotika. Furt sa najde nejaky debos, co to bude odporucat. Chapem, na psychiatrii maju malo pacientov, ale opak je pravdou, maju ich dost, lebo kazdy si po case zacne mysliet, ze mu sibe. Problem by to bol vtedy, ak by sa ti to pravidelne opakovalo.

Excell

KATO11, nevidela si žiadneho ducha pretože duchovia neexistujú, leda ak v rozprávkach. Antipsychotiká ti pomôžu.

Emanuela

Nie si blázon. O to čo si zažila ty sa niektorí snažia aj niekoľko rokov :/ Neviem čím to je, ale takéto veci sa čím ďalej tým viac stávajú ľuďom, ktorí o tom nie sú vôbec informovaní ani inak zapletení do toho.
Teraz ti nezostáva nič iné, než si niečo naštudovať o OBE (mimotelových zážitkoch), astrálnom cetovaní, prípadne lucídnom snívaní (z tbojho popisu neviem čo všetko sa tam vyskytlo, ale asi je to všetko toto dokopy) a aj keď ti to možno zo začiatku príde divné a za vlasy pritiahnuté, mohla by si si začať niečo čítať o ezoterike a postupne sa tomu venovať. Ak sa ti toto bude ešte diať, môžeš tým dosiahnuť veľa :) Mne sa nikdy nič podobné nestalo, aj keď sa tomu trochu venujem (akurát minule - prekvapivo - z jedného bonga som mala OBE).

ajuška25

mne sa obiavujú duchovia každý druhý deň...a tak som sa rozhodla že si dám do izjeb...ráno som si kameri pozrela bolo to hrôza.

aja.merklová

krotiteľ duchov má aké meno? a jak krotiteľ duchov krotí? nejak ich vyhna z domu alebo jak to robí? napíš mi prosím

aja.merklová

prečo aj mne nenapíšete? ja vám tu vypisujem a vy nič a nič pozerám na tu stránku každý deň a mne Ajke nič neprichádza.