Pred par dnami som isla spat neskoro. Zaspala som a snivalo sa mi nejaka hlupost. Potom som si uvedomila ze vsetko je to sen ja lezim v posteli a mala som pocit ze sa zvnasam nad postelov.Neviem ci to bol sen alebo som sa ozaj nadnasala...asi to aj bol sen kazdopadne som sa nemohla pohnut a ked to prestalo strasne som sa prelakla otvorila oci a videla som nad sebou cierny tien ako sa nadomnou nakalana....okamzite som sa otocila a zapla svetlo...uz tam nic nebolo. Hrozne sa teraz bojim spat v svojej izbe...som blazon???
Videla som ducha?
Bola noc všetci spali iba ja som nemohla spať.vystrašili ma divné zvuky...také akoby sova vonku húkala pozrela som sa von oknom ale žiadna sova tam nebola.Späť som si ľahla do postele dala som si dole ruku chytila ma strašná zimnica dala som si radšej ruku do periny...tak som sa išla pozrieť cez kľúčovú dierku a tam som videla niečo biele a to po 5 sekundách to zmizlo...naľakalo mato
iba halucinacia. tvoje telo spalo ale tvoj mozog nie. neboj blazon nie si.stalo sa to aj mne
Zas krotitelia duchov!
pre merlina, prestaňte už s tým. duchov nechajte na pokoji. Prečo by ich mal niekto vyháňať preč? Oni sú tu skôr ako celé rodiny, ak je v tom dome duch (duchovia sú všade), tak sa ho netreba báť.
Ja mám tiež v izbe ducha a nebojím sa ho, teda, snažím sa nebáť sa ho.
Ale dlho sa už neukázal, neviem kde je, začína mi chýbať. Fakt!
Jedného dna som išla s mamkou na LUCIU v aute do Ľubovni..okolo pola a videla som nejakú čiernu postavu...pri strome,ale rychlo zmizla, vyparila sa ako para... v zadnom okne som ho zaz videla, šiel po ceste, otočila som sa dopredu a späť dozadu a už tam nebol.Ked som prišla do Ľubovne a vystupila som pri picerieji palma chcela som ísť do opchodu luspek ale bol zavretý.Pozrela som sa do okna a tam som vydela prebiehať bielu postavu prebehla tak rýchlo že som ani okom nestihla hýbnúť bolo to až tak rýchlo.Hodin bolo asi takto 20:30 v ten čas som duchov videla.
no....,ty si bola v bdeni....!!!
niečo medzi spankom a bdenim.duch to nebol,mala si iba zly sen asniva sa ti len to,načo mysliš alebo sa ti stalo počas dna,vpriebehu dni....
vsugerovala si si,že si videla ducha atak sisa nato sustredila,že si to teraz mysliš....
Mam kontakt na krotitelov duchov, napis ak ho budes chciet ;).
Neboj sa :) To vznasanie - vysla si z tela nevedome. Skus pogooglit "astralne cestovanie". A ten tien - mozno shadow people, viď. - aistar.wordpress.com
Neboj sa :) To vznasanie - vysla si z tela nevedome. Skus pogooglit "astralne cestovanie". A ten tien - mozno shadow people, viď. - aistar.wordpress.com
noo :) inak , pri predstave, ze vas duchovia neustale pozoruju, pri kupani, pri comkolvek...by som sa asi musela zblaznit keby som nad tym uvazovala :))
aj tak mám takmer neustále pocit ze somebody´s watching me :)