Pred par dnami som isla spat neskoro. Zaspala som a snivalo sa mi nejaka hlupost. Potom som si uvedomila ze vsetko je to sen ja lezim v posteli a mala som pocit ze sa zvnasam nad postelov.Neviem ci to bol sen alebo som sa ozaj nadnasala...asi to aj bol sen kazdopadne som sa nemohla pohnut a ked to prestalo strasne som sa prelakla otvorila oci a videla som nad sebou cierny tien ako sa nadomnou nakalana....okamzite som sa otocila a zapla svetlo...uz tam nic nebolo. Hrozne sa teraz bojim spat v svojej izbe...som blazon???
Videla som ducha?
Mne sa stavalo ,ze som jedneho casu videla pred sebou svetelne bodky...dve tri kde tu niekedy jedna...zjavovali sa vecer ,potom aj cez den...najma v klude,casom uz aj v pohybe,nokiec sa kamaratka jedneho takeho \"duchovneho pana \"spytala,ze co to moze byt a podobne tak mi povedal ze mam 4dusicky na sebe prilepene ,ze sa priliepaju na citlivych ludi,tak som sa mala vyspovedat,byt na omsi a poslat ich do sveta ,tie iskricky svetla uz nevidim,ale stacilo mi to vidiet a vediet ze je nieco viac...ale to som uz aj pred tym vedela...tiez ked sa nieco deje Bozske srdce Jezisovo pomahaj mi,ochran ma...treba si povedat
Mne sa stavalo ,ze som jedneho casu videla pred sebou svetelne bodky...dve tri kde tu niekedy jedna...zjavovali sa vecer ,potom aj cez den...najma v klude,casom uz aj v pohybe,nokiec sa kamaratka jedneho takeho "duchovneho pana "spytala,ze co to moze byt a podobne tak mi povedal ze mam 4dusicky na sebe prilepene ,ze sa priliepaju na citlivych ludi,tak som sa mala vyspovedat,byt na omsi a poslat ich do sveta ,tie iskricky svetla uz nevidim,ale stacilo mi to vidiet a vediet ze je nieco viac...ale to som uz aj pred tym vedela...tiez ked sa nieco deje Bozske srdce Jezisovo pomahaj mi,ochran ma...treba si povedat
Mne sa stavalo ,ze som jedneho casu videla pred sebou svetelne bodky...dve tri kde tu niekedy jedna...zjavovali sa vecer ,potom aj cez den...najma v klude,casom uz aj v pohybe,nokiec sa kamaratka jedneho takeho "duchovneho pana "spytala,ze co to moze byt a podobne tak mi povedal ze mam 4dusicky na sebe prilepene ,ze sa priliepaju na citlivych ludi,tak som sa mala vyspovedat,byt na omsi a posat ich do sveta ,tie iskricky svetla uz nevidim,ale stacilo mi to vidiet a vediet ze je nieco viac...ale to som uz aj pred tym vedela...tiez ked sa nieco deje Bozske srdce Jezisovo pomahaj mi,ochran ma...treba si povedat
Mne sa stavalo ,ze som jedneho casu videla pred sebou svetelne bodky...dve tri kde tu niekedy jedna...zjavovali sa vecer ,potom aj cez den...najma v klude,casom uz aj v pohybe,nokiec sa kamaratka jedneho takeho "duchovneho pana "spytala,ze co to moze byt a podobne tak mi povedal ze mam 4dusicky na sebe prilepene ,ze sa priliepaju na citlivych ludi,tak som sa mala vyspovedat,byt na omsi a posat ich do sveta ,tie iskricky svetla uz nevidim,ale stacilo mi to vidiet a vediet ze je nieco viac...ale to som uz aj pred tym vedela...tiez ked sa nieco deje Bozske srdce Jezisovo pomahaj mi,ochran ma...treba si povedat
astralne cestovanie je ked si človek myslí že sa dajme tomu vznáša ? alebo to znamenna že sa vznaša naozaj a tím padom sa dá cestovať naozaj i ked človek sníva ? lebo ak je to ta druhá možnosť tak je to dosť rozpravkové ...ale ja takím veciam verím ...nadprirodzeno si myslím je v dnešnej dobe prirodzeno :d
brouklin ..to nieje "prilahnutie",ale znenávidenie toho (mrtveho) človeka tej konktretnej osoby ktorej sa to dialo .Niečo tých ludí strašne po smrti sklamalo, preto prišli a robili zle.Dobrý duch neubližuje a v ramci rodiny už vobec nie !
Ja sa už 15r stretávam so svojou mrtvou starou mamou v jej dome,ktorý dnes už neexistuje.Vzdy sa jej najprv zlaknem ,lebo viem že je mrtva,ale ona ku mne vysiela lasku a usmieva sa-vzdy ma objíme.
Nieje to preto,že si ma "chce prijsť vziať", taketo veci maju svoje dovody..
Nemesis ...deje sa im to práve preto,že tí ludia NEVERIA na duchov :)
svzju...ake astrálne cestovanie? duchovný sprievodca je odkedy "čierny" ? hovorí ti niečo "svetlo " ? a astrálne sa nesmie cestovať ked nevieš o čo ide,možeš sa tam "stratiť",nezobudí sa už nikdy..
ahoj..
Ano videla.Bohužial "zleho".Dobrá blízka duša je biely obláčik ,alebo ho rovno vidíš kto je-a vzdy ma nejaký odkaz ,ale nepočuješ ho,je to "čítanie myslienok ".
Mojej tete sa takto prišla svokra rozlučiť,a podakovala jej za to,že sa o nu krásne starala v posledných štádiách rakoviny . Teta nespala, posadilo ju to na postely a všetci okolo nej tvrdo spali(manžel aj dcerka ),tiež sa nevedela pohnuť .
Tá paralíza je popri tom všetkom normálna. Nespíš ale niesi ani hore-je to taká "medzi-fáza" aby si duchovný svet zavnímala.
Len jasnovidec vidí ducha "za bieleho dna" a ma problem v začiatkoch ho rozoznať od živých .
Ak sa chceš o tom porozprávať ,kludne napíš temu na moj nik.
PS: neviem či si veriaca ale pomodli sa-nech sa ti to už nezopakuje."panebože pomož mi "- zabera v tom momente VZDY.
viem ,že duch sa môže zjaviť a poznám aj pripady kedy duch aj robil zle -----každopadne mala si sen a proste si sa bála mala si nočnu moru ,,,,,strach vyvoláva zvyšenú pozornosť ,čiže obyčajný zvuk či tien nejakej skrine alebo niečoho ineho ťa môže vylakať a potom si len domyšlaš ---ja som jednej noci mal strach a zdalo sa mi že som niečo videl a kto vie možno to bolo realne ale ked som zapol svetlo tak na tom istom mieste bola obyčajna metla ale som aj zabudol jake to bolojak to vyzerala v tom momente ked som to videl zdalo sa mi že asa to približuje ku mne ..nem ale potom som si povedal že to bola metla :D ,,,,niesi blázon ..z istotou ti viem povedať že duchovia existujú a su na to kopec dôkazov ja sám poznám vela ludí ktorý majú skusenosť ...dokonca poznám aj blazna ktorý ma presvečil že komunikuje z duchmi ..dokazal mi to --- pohibovali sa veci samé a ak ...myslite si že som blazon ale v dnešnej dobe je možnú všetko ...