tazky rozchod

slima

je toto mozne...aano - to ti naozaj napisal, ze im to funguje dokonale?...my nie sme uz v kontakte-on je z ineho mesta a nema ani zaujem sa so mnou kontaktovat. Hnus, vies, ja mam strach, ze uz niekto taky nepride - on bol dost...podla mojich predstav uplne perfektny aprtner a takych je malo...mam asi aj vysoke naroky, ci co...snazim sa tvarit, ze uz je vsetko O.K...ze som nad vecou, ale obcas sa mi stava, ze sa vo vnutri rucam...

aanoo

Aj u mna to trvalo ....... Strasne dlho ,nekonecnee mesiace obcas si este aj teraz spomeniem . A najnovsie mi vcera napisal na face ze ako sa mam a tak .... Potom dosla nieco rec na partnerov, ked som mu napisala ze ja ziadneho nemam ,spytala som sa ho ze ako sa dari jemu ...A ze im to funguje najlepsie ako moze,... Zabolelo to . Ale som mlada, urcite si niekoho najdem..:)

hnus

tiez som to zazila a drzalo ma to podobne nejakych 5-6 mesiacov... bolo to tazke, ale nestalo to zato, teraz uz to vidim, viem... prestaal som chodit von, bola som uplne mimo, mozno preto, lebo mi to ten hajzel napisal do sms ako poslednej chudere a odvtedy som ho vidala s inou babou... neboj sa, pride niekto, do koho sa zalubis, niekto, kto ta z toho dostane, moc drzim palce.

purblanka

vieš ja som bola vtedy zavretá doma,sedela som na zemi a len som spomínala a rozmýšľala.Ale zbytočne mi tak utekali roky-tych 10 rokov nestálo za tie spomienky a smútok.Rada by som ti pomohla-ale musíš sa s tym vysporiadať sama.Vybiť z hlavy.Ak to nepôjde,napíš adresu-ja dojdem:)Držím palce.

slima

purblanka: ved ja som hodne aktivna, hram tenis, bicyklujem, vzdy som bola aktivne, len halava neposlucha.
dufus: ist do dalsieho vztahu...? Ja viem, ze vtipkujes, ale ono sa to neda.

purblanka

Začni cvičiť,alebo sa zaujímaj o niečo,je tažko zabudnúť na lásku-ono je na to čas-ten je najlepší liek.

purblanka

je to ťažké-ja som takto trpela 5 rokov-potom sa mi ozval,dali sme sa dokopy a boli sme spolu rok-ale to uz nebolo ono.Zas som naňho myslela 5 rokov.Venuj sa niečomu čo ta baví,a zmeň imidž,niečo čo ta poteší.