Uz je to 5 mesiacov a stale ma to nechce pustit. Priatel si nasiel inu a ja...to stale neviem spracovat...(konickov mam kopec, priatelov tiez...) Bude niekedy lepsie? Myslim nan 24 hodin denne a samu ma to hneva.
tazky rozchod
zenu mozem mat hoci kazdy druhy den inu - staci trochu kurizovania ;-) ale mne staci jedina, lebo je dobra atd. co sa neda povedat o tebe, kedze ta frajer musel vymenit. ani ja by som nezniesol, keby riesila seba napriklad na fore ako je i toto...
slime, ok, dik
ivka: neries tibikeho, je to asi chlapik, co sa k zene realne moc nedostane, tak sa potrebuje realizovat na takychto forach, ak nan budes reagovat, tak mu len robis dobre...vazne, taketo typy poznam :))
Sori, mam skusenost, ze feminizmom sa
nezoberaju zeny, ale muzi.
Chcela by som vidiet tuto krajinu, keby zeny nepracovali .. A ze chcu za rovnaku pracu rovnaku placu - to je ferovost (ev. neferovost, vid tzv. feminizovane odbory, skolstvo, zdravotnoctvo,.)
Za reci o feminizme skryvaju niektori chlapi napr. lakomost, neohrabanost, nevychovanost, .. normalny imponujuci chlap to neriesi.
no, idem radsej troska pracovat :-)
vtedy boli zeny skutocnou ozdobou, ergo bol z nich aj nejaky uzitok :-) nie ako ten sucasny feministicky des...
tibike,
pripomenul si mi citat, tu je:
Existuje dobry zakon, podla ktoreho bol stvoreny poriadok, svetlo a muz, a bol stvoreny zly zakon, podla ktoreho bol stvoreny chaos, tma a zena. Pythagoras.
Mozno by sa ti pacilo zit v 6.storoci pred Kristom ... co povies ?
tato stranka umoznuje kvalitne porovnat chaos zvany "zeny" :-)
vodicka :)) nastastie nie...zmazala som vsetky kontakty (aj ked tel. c. si stale pamatam)...ja si pritazujem uz beztak dost vela tym, ze nan stale myslim.
A si s ním v kontakte? Lebo ak áno, tak si sama zbytočne priťažuješ :)
GAY: a ze to bola laska... :) Tiez som si to myslela, vies...ale stale ma to nejak drzi, nie je to normalne.