tazky rozchod

aanoo

Noo uz bolo pomerne dost pokusov ... Ale ze vraj to pride vtedy ked sa o to nepokusame ...Hmm no neviem teda :D Alle myslim ze aj hej ..... Aj ked zit free style :D ma tiez svoje vyhody.. Neviem no , ten clovek by naozaj musel stat za to . ! A co ty ?

slima

no to je :/ ale vsak ja by som sa aj cudovala, keby nieco islo lahko :P Myslis, ze by si uz bola schopna, si nieco s niekym zacat?

slima

skoda, ze nie z blizsia - ja som ZA, mohli sme skocit na kafe...alebo nieco tvrdsie...ja uz normalne ma pocit, ze pred ludmi vo svojom okoli o tom nesmiem hovorit...a pritom hovorit o tom potrebujem...

slima

wrs: vies...ale preco to ide tak tazko?...mna to tak stve, ale nedokazem to ovplyvnit a to ma stve este viac...navyse ma trapi ten sposob, akym sa to skoncilo, mam strach, ze vsetci chlapi su taki. Za som nejaka vadna a skor, ci neskor ma kazdy chlap podvedie...

aano: tak ta potom odstrihol ako moj EX mna...a kde studujes? Staci mesto.

wrs

clovek vzdy porovnava noveho-mozno potencialneho partnera s tym predoslim.. vacsinou sa stale najde nieco co vadi... ale raz to urcite... nic netreba uponahlat...

anoo

Bolo to niekolko mesiacov ale poznali sme sa uz asi rok pred tym ... Nie nie od kedy nie sme spolu tak som ani raz nevidela a uz ani neuvidim . Odisiel do zahranicia a nebol ani z mojho okolia -pomaly z druheho konca Sr takze nic..... Zvlastne no ://

Potom sme vadne dve !! ABSOLUTNE ROVNAKA som !!!!:))

slima

aano: ako vidis, sama nie si...jezisi ake scenare si ja dokazem popredstavovat...ale vacsinou si staci len pripomenut, co sme boli zvyknuti spolu robit...ja som po rozchode naopak hodne schudla, nemohla som spat, jest...dychat...a pohybu som teda nikdy namala malo...sice som nemala postavu modelky, ale nikdy to nebolo nejak zle, max som mala 58 kil, ked sme sa rozisli, teraz 52...pricom tak pred mesiacom 50...cize uz priberam :)) len si nechcem jeho nahradzat jedlom. A ako dlho ste boli spolu? Aj ho vidavas? Ja som aj randila s chlapmi, zaujem o mna je...len ja si na kazdom najdem chybu...jeden nema VS...druhy je moc pekny...treti je vojak a pocuva prisernu muziku...stvrty uz ma VS aj hudobny vkus mame rovnaky...ale nepaci sa mi fyzicky...no uplne vadna som :((

anoo

slima ja som si myslela ze som jedina co si toto vsetko dokaze predstavovat ... A to sme spolu ani z daleka tak dlho nechodili ako vy dvaja . Ja som sa dala na sport... Lebo po rozchode s nim som si znicila postavu .... Sice to uz nie je to co byvalo ale aspon sa hybem :) Potom mi je o nieco lepsie. Ale tie chvile obcas stale pridu . Ach kiez by si ma uz nasla laska.. ;-)) Len ci to bude zase take ....... krasne .. Bojim sa ze nie.