tazky rozchod

slima

mishell: takze ho aj stretavas, obdivujem tvoju silu...ja by som take neniesla dobre. Ci niekto pride a bude lepsi...neviem (a teraz ani neverim :P ale to len moj pripad)...ale ked uz to beries takto, tak je super. Hadam aj ja sa coskoro do toho dostanem. Inac tie cinnosti a zvyky, s tym mas uplnu pravdu...mali sme uz predsa len nieco spolu navyknute a zabehane...a zrazu utrum :(

misshel

slima:viem si predstavit ako sa citis,tiez som tym prechadzala...pat mesiacov nie je podla mojho nazoru az tak vela,ked si ho skutocne lubila...ja toho svojho ex ked niekedy nahodou uvidim nie je mi vsetko jedno,som nervozna no snazim sa to zakryt...snad sa dari:D a ako som spominala ubehli cca dva roky...pacit sa mi pacili, ale nic poriadne nezacalo ani len vsetko tomu nasvedcovalo...to ina story :/...a mozno po case tak zistis, ze ti ani nechyba konkretne on...ale prezite chvile, cinnosti co ste spolu robili, dotyky a pod...ze to nie je pnutie na tej osobe ale na tych chvilach skor:)urcite sa s tym naucis zit,prijat to ako to je teraz a ozaj poznam mnoho pripadov ked potom prisiel ovela lepsi chlap a netrvalo to ani dlho...len mne sa to nestalo :D...ale stale mozme byt radi, ze aj ked sklamane, mozno podvedene...lubili sme a boli sme lubene...nie kazdy clovek ma to stastie...a sklamanie patri k zivotu

slima

Ivana: ty si asi dobre necitala - ja neviem a nechcem nadviazat novy vztah a to vsetko (konicky, priatelia, sport) mam, den mi rychlo ubehne, vzdy ma co robit, som velmi spolocenska a aktivna, lens a nevie zbavit vazby na byvaleho priatela.

ivana45

Slima, kam sa zenies ? Zhanat novy vztah kvoli odohnaniu dozvukov stareho vztahu -to je velmi zly dovod !!
Rob vsetko to, co si robila, ked si nebola snim: praca, kamarati, konicky + ak treba, nieco si pridaj (citaj, tancuj, venci psov v utulku, rob dobrovolnuicku v nemocnici).
Hlavne sa uvolni. Vsetko je dobre tak, ako to je. Naco by ti bol chlap, ktory ta nemiluje (ten stary) ? Naco by ti bol vztah, ktory nechces kvoli novemu partnerovi ale iba ako nejaku clonu ? A to nehorim o tom, ze niekomu ublizis... a tym aj sebe.

slima

mishell: to sme potom dve trapky...tiez, keby sme boli v kontakte, tak ho chcem spat...a myslim, ze take nie sme same. Aj ked ublizil a aj ked viem, ze by to asi nebolo uz dobre... My sme od seba 5 mesiacov, ale mne sa dokonca ani ziaden chlap nepacil, v tom si an tom lepsie :) to uz je podla mna prvy krok k nejakemu realnemu pokusu o dlasi vztah...mne zatial nikto nevyhovuje, aj ked mam starsnu potrebu ma t niekoho vedla seba (len co z toho, ked ta osoba nejak nema potrebu mat vedla seba mna)

misshel

slima: no neviem aky dlhy cas uz presiel....u mna to je cca dva roky a tie obdobia vtedy boli vselijake...raz dobre, raz zle, raz super kamosi z nas boli a ja som si potom nahovarala, ze on chce nieco viac...cistra trapka...cez tie dva roky sa mi pacili nejaki chalani jasne, ale nikdy to nedopadlo dobre, asi mam smolu :(...vztahy su strasne komplikovane...ale ja sa utesujem tym, ze asi ma caka nieco lepsie, co mi ostava ine ako v to verit nie?:) len niekedy ma tak napadne, ze aj ked niekoho stretnem suproveho uz to nebude take ako s tym pred tym, ze to budem porovnavat...asi su take myslienky normalne, dufam :D

slima

mishell: no zaciatky po rozchode som aj ja bola viac opita ako triezva - teda vikendy boli stale nejake zurovacky...a zistila som aj to, ze stale mam kopec ludi, ktorym sa mozem vyplakat a vykecat...len uz je to tiez dlhsi cas a stale ma te zerie a stale sa k tomu vraciam, samu ma to hneva, ale neviem si pomoct.

misshel

ivana45...musim napisat, ze velmi pekny prispevok:)ozaj....donedavna som aj ja niecim podobnym prechadzala...asi este aj prechadzam ale ubehlo viac casu tak uz som si na to casom zvykla, uz to tak neriesim...som otvorena novym moznostiam a kedze nic neprichadza stale ma to taha tam do minulosti...rozchod som riesila fakt detinsky ked sa na to teraz pozriem...same zurky, kamosi, novi chalani...pred kamosmi som sa tvarila ze som uplne okey a doma vyplakavala...a este hrala divadlo aj pred ex ze vsetko v poriadku...to dusenie v sebe mi zobralo este viac energie ako samotny rozchod asi...ak mas skutocneho priatela/lku vykecaj sa, vyplac a ver mi, ze o nejaky cas sa nad tym len pousmejes kolko casu si tomu venovala

ivana45

Nika, maju pravdu vsetci, co ti pisu, ze to chce cas.
Ale bolo by skoda, keby ti to zobralo viac casu, nez treba.
Skus metodu "kreslo". Urob si cas, ked budes sama. Uprac si, oblec sa, namaluj sa. Pohodlne sa usad, urob si atmosferu (ak mas rada - sviecky, ..). Predstavuj si zivot o rok, o 5, o 10 rokov .. s muzom, ktory ta nemiluje. Ktory s tebou zostal z nejakeho sucitu .. Ak nelubi teba, bude schopny nelubit vase spolocne deti. Budete zit v nelaskavej atmosfere. Bude ti neverny. Bude na teba zly..
Tvoj zivot uz obohatil. Teraz je cas odpustit jemu aj sebe. Cast jeho osobnosti v tebe zostane, to je v poriadku, nauc sa mat ju rada. Mozes sa s nim radit. Ked sa budes rozhodovat, predstavuj si, co by urobil.
Ak treba, zopakuj si to po case. Ak potrebujes, plac. To sa stava, ze niekto odide a cast seba "zabudne". Treba ho v duchu znova prezit, nechat sa vratit, aby mohol odist cely...