tazky rozchod

GAY

Laska do konca svetov skoncila co? Tvoja prva laska...Neboj najdes si ineho a uplne zabudnes na nieho. Nemysli na neho, ked mas tolko konickov a kamaratov, tak to nebude problem.

slima

tibike: chod si riesit komplexy inam, dobre?...Tu sa riesia ine veci...
mnamka: ja dalsi vztah teraz nechcem, nie som na to pripravena a nechcem si na niekom liecit svoje zlomene srdce - nechcem niekomu ublizovat. Ale blogik je to mily :)

mnamka257

pokial nic nezabera, co keby si sa poobzerala a nasla si si niekoho noveho. asi to spociatku nebude lahke, lebo kazdeho budes prirovnavat k svojmu byvalemu. viac typov o chlapoch najdes na www.girls-life-br.blogspot.com

ivana45

slima, ak sa z tych myslienok nevies vymotat, terapia je dobry napad.
Nejak si uvedom, ze muz, ktory ta nemiluje, nebude k tebe super.

slima

aanoo:...zlaticko...obe tu terapiu potrebujeme, tak sa mi zda :P ono je to normalne (alebo nenormalne?) predstavovat si ho...rozhovory s nim, objatia, jeho usmev, dotyky...slova...a porovnavanie aj mne robi problem, sakra!!!...vsak co ak uz nebude lepsi?!...co ak ten najlepsi uz bol a to ostatne bude len taky slaby odvar?!...stretnut inteligentneho, vzdelaneho chlapika, co ma v hlave a je aj pritazlivy...to je uz celkom tazka vec :( mala som dalsie rande...pana vojaka zaujimalo len to, ako vyzera...a este aj ohovaral celulitidu svojej byvalky - nechapem...naco som ja isla vobec von? :P

annoo

ach baby dnes ma to zase nejak chytilo ..... neviem preco ale obycajne ma to chyti hlavne vecer a ked zaspavam . Ked si vecer sadnem k pc a vidim ze je tu ... Som truba ze ho mam v priateloch , , ze ?? Viem .. Ale ked nedokazem ho odtial dat prec to nie!!! Obcas sa pytam sseba samej ...kedy to skonci..... Kedy... Kedy nanho konecne prestanem mysliet. nepreslo ma to dokonca ani vtedy ked sa mi crtal novy vztah . Pretoze stale som si hovorila ...On bol taky a taky a tento je taky.... keby sa tak cas daal vratit spat , tak hrozne priserne by som to chcela. Vidiet ho , objat .... pobozkat . Byt v jeho pritomnosti. A hlavne byt v jeho srdci ......... Strasne mi ten clovek chyba, nedokazem si pomoct , nedokazem. Preco som taka?? !!preco chcem tak strasne vratit to ,,co uz NIKDy nepride?? neverim , ze nieco bude este take krasne ako boolo toto . Moze byt 220 inych ... Ale on bude pre mna vzdy tym jedinecnym , on vo mne zanechal nieco uzasne... Ak sa vam zda ze to az prilis prehanam , idealizume..Nie. Chyba mi ! Stale! Najhorsie bolo ked sme sa rozisli . NA druhy den som isla na pohreb co sme mali v rodine... Pocuvat nadhernu kazen farara o tom ako kazdy z nas ma v zivote svoje etapy, o tom ze aj ked nas opusti milovany clovek my musime ist dalej , lebo je to len prechod na druhy most , na nieco ine... Bol to doteraz moj najhorsi den v zivote. Obrovska bolest, obrovske prazdno......... Pochovavala som cloveka ktoreho som lubila a zaroven prisla o cloveka , ktoreho som lubila este viac !Je to take baby... Obcas az prilis tazke !!!!

slima

ivana: uz som skusala pisat list a aj to kreslo - davnejsie, tieto techniky poznam, ale nezaberaju...predstavovat si ho negativne ani neviem, pretoze on bol skvely - kym bol skvely a toho zleho bolo malo. V podstate si ho uz ani nechcem predstavovat, som z toho unavena, beztak nan stale myslim a este sa mi aj o nom sniva...uvazujem nad terapiou.

ivana45

Slima, prepac, mala som dojem, ze o novom partnerovi uvazujes ako o lieku na stareho partnera.
Tak fajn, ze nie.
Mas to tazke, poznam to. Mala som vztah, ktory ked skoncil, citila som sa neuplna .. tazko sa to definuje.
Zdisciplinuj sa! Presvedci sama seba niekde hlboho v sebe, ze obaja ste hodnotne bytosti a on nemoze za to, ze ta uz nemiluje.
Mozes si pomahat predstavami zivota s muzom, ktory ta nemiluje. Neodpusti ti nic, ani normalne jednanie. To predsa vies, ze clovek odpusta aj velke chyby milovanemu cloveku, vyrovna sa s tazkostami od cudzich ludi, ale neodpusti nic cloveku, s ktorym zije ale ho nemiluje..
Alebo si predstav, ze ty si prestala lubit jeho a on by si tvoju pritomnost nejako vynucoval, sprotivil by sa ti.
Nemas inu moznost, iba si prestat kazit zivot vztahom, ktory sa skoncil. Nech ta poznaci len pozitivne. Drzim ti palce, moc, moc.