Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??

Príspevok v téme: Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
monica

hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.

monica

evuso...no hmm toto je este horsie asi...neivem nehcem byt zla alebo v teeb vzbudzovat blby pocit alebo ved sama vies ako to medzi vami je..ale povie ti ieco pekne len ked nieco chce????to je smutne :( :( ine je ked ti to nehovori vobec alebo raz zacas..a ine ked ti to povie ked ieco chce..ja neviem ako to medzi vami je neber to v zlom..nehcem nijak ublizit..len mi to zle vyznelo z toho co si napisala..a ja som strelev a partner lev a my mame v horoskope ze sa k sebe hodime k levovi sa hodi strelev a baran a ku mne sa hodi lev a baran...a presne sadla charakteristika n nas...dokonca aj sexualny horoskop na neho sedi....mysli mze v tom nieco bude..i ked neverim an horoskopy typu dnes sa ti bude darot zarobis a bla..no osobnostne na tie verim

evuso

moj priatel je byk a je to doslova pravda co o nom pisu.Ja som ryba a tiez vsetko sedi,co sa mna tyka.Uz raz som sa rozisla s priatelom po jednom dni mi zavolal a ziadal ma nech sa k nemu vratim,bola to moja chyba ze som mu vletela do narucia,potom si ma prestal vazit.Moj mi povie neieco pekne vacsinou ked chce nieco...

monica

sunny sweetie musis nejako urobit aby si tebou uz nebol az tak isty....mozno by si ho mala zneistit..ked sa s nim budes hadat skus mu povedat to coo som ti uz pred tym napisala ze sa nahnevas a ze uz nebueds od neho nic cakat a potom by si mihla nieco typu ze 10 muzov denne ti povie aka si krasna a on rti to nevie povedat..ze je tolko muzov ktory by ta chceli..alebo ja neveim nech zacne mat strach ze ak toi nebude lasku vyjadrovat tak moze o trba prist..sice toto by na mojho nezabralo to je tazka povaha...ozaj keby si chcela mozme si vymenit icq :) viem ze je to asi blba otazka ale tvoj priatel je ake zanmenie??Ja som totiz to zistila aj ked na horoskopy neverim ze naozaj muzi ktory su to iste zanmenie sa spravaju dost podobne

sunnysweetie33

evuso..poznam to..moj byvaly mi stale dokazoval,ze ma miluje a pritom mi klamal do oci..ale zas sem tam povedat nieco pekne na tvoju adresu nezaskodi :)))

sunnysweetie33

Monica..asi to fakt vyskusam..ale ja si myslim,ze nam to nehovoria,lebo su si nami uz moc isti..dakedy som to pocuvala skoro stale..ale teraz?nic..nic..nic..ako niekedy mi to pride luto,ked sa s nim stretnem a som vazne sexi a on nic a prideme za kamosmi do restiky a jeden kamos mi povie,ze aka si to dnes pekna a sexi,ako sa ti to dnes hodi..vies,cakala som to do priatela ale povie mi to kamos..ako vtedy mam pocit,ze uz si s tym mojim nemam co povedat a najlepsie by som ho poslala kade lahsie..ja to vazne potrebujem k zivotu a od neho sa toho asi nedockam..neviem ci dokazem bez toho zit,lebo som to pocuvala uz od malicka..od nasich,ze aka som pekna,sikovna,..tym,ze niekto povie nieco pekne na tvoju adresu ti doda sebavedomie a chut do zivota!!!!!!!

esti

Pred chvilou bol tento ,zle je, na teme uzkost,poslala som ho na stranku,na ktoru patri.Ja si myslim ze je to dieta a PC hry ho nebavia.