hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.
Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
sunny sweetie...som byk
Zdravim. Nemam teraz chut pisat o horoskopoch a ich povode, ale kazdy si musi sam zvazit, ci da prednost pofidernym praktikam, alebo serioznemu, aj ked niekedy pracnejsiemu budovaniu vztahov na zaklade ucty a porozumenia.
Monica mozem ti poslat na mail ostatne alebo nevadi ked to napisem sem nieje to problem
zatial chod na www.horoskopy.sk eroticky horoskop- vyber znamenie a erotog.zony.
ja som ryba a s tymino znameniamy mam zle skusenosti,ale nie kazdy je na tom rovnako.Pozrem sa kde to je a napisem ti.Trosku dlhsie to bude trvat.