hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.
Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
ano citala som ta rano-takze blahozelam.proste to z neho vypadlo- mozno ked sa na teba pozrel-alebo mu to konecne doslo zo spodu hore :-)))
no muzi su velmi zvlastne tvory-ale co uz milujeme ich aj nenavidime zaroven,snazime sa ich pochopit ale niekedy nam zastava rozum :-)))
ja neviem-ale ja som asi ina- ak mi to ma hovorit na silu-a su to proste len slova-tak mi to za to nestoji.pre mna su ovela dolezitejsie ine veci-prejavi lasky-ked sa ta zastane,ked ti je blbo ta vypocuje,snazi sa ti poradit pomoct, proste stara sa o teba...to je laska.
brunuska no je to nefer voci zenam..zena sa k jej priatelovi sprava tak ze on citi ze ona ho lubi a este mu to ona aj hovori(teda avcsina zoen nepoznam take zeby nevdeli vyjadrit svoje pocity)cize muz moze byt vo vztahu stastny co sa tyka tejto stranky opcituje lasku dostatocne..ale napriklad ja do nedavnej doby som bola aj smutna dost casto...slova chybali..no vcera mi to povedal sam od seba:)ja som to absolutne od neho necakala zaskocil ma :) a uvedomila som si ze ja somsi uz asi aj zvykla ze mi to nevravi..preto ma to tak strasne potesilo..a uvedomila som si ze vlastne to ani necakam ze to budem pocut dnes ci zajtra...toto mi staci aj na dva mesiace:)
muzi sa nevyjadruju slovami ale skutkami-prejavuju svoje city- a verte je to ovela krajsie ako keby vam to stale hovoril.to ako sa k vam sprava muz znaci co k vam citi-skuste si to vsimat a nechciet stale nejake slova lasky.aj ked je fajn to obcas povedat lebo zena sa potom citi neista.
Ale baby, nebuďte na nás prísne.Mužská láska je svojská, ale čarovná!!!!!!! No ale... čo by sme počali bez vás, veď uznajte..!!????
baby, aspon si to poriadne vazite, ked vam to hovorime len obcas :)))
baby ja som zalozila tuto temu mmentalne som velmi stastna a tak vam to tu chcem napisat..vam ktore mate taky isty problem áko ja..chodim s mojim priatelom dnes presne rok a 11 mesiacov..vcera som bola u neho prezili sme krasny den..a sam od seba mi povedal ze som ta najkrajsia a najlepsia pre neho a ze ma velmi lubi..poviem vam nikdy by som od neho necakala ze mi povie toto take krasne slova...:) som asi najstastnejsia zena..nikdy mi nepovedal aka som krasna...okolo tristvrte roka mi nepovedal ze a lubi..a teraz to prislo samo..dokoncama to aj dost zaskocilo necakala som to:)
Jaj taak, necital som to tu cele, ale skus sa s nim porozpravat. Povedat mu to, nalozit mu dobre :-)
nony..no ale problem je v tom,ked ja mu stale pisem hovorim,ze ho lubim a ze je sexi a ze ...a on nic..vtedy to aj mna omrzi..