hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.
Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
ja som v poslednej dobe ironicka k tejto teme,ked ma drahy nahneva,poviem mu,ty ma vooobec nemas rad..a ono to zaberie,lebo on povie,ale mam ta rad..a sice nie je to take super,ako keby to povedal od srdca,ale aspon nieco noooo :)
volakedy davno jeden mudry clovek povedal;kto slovami vie vyjadrit ako lubi tak ten vobec nelubi".ale taktiez na to obcas zabudnem a stve ma ze ten moj mi to nahlas nepovie.
a ked ich aj dokopete, tak to je o nicom, lebo to nepovedia sami od seba, nie?
velmi dobry nazor! skoda ze si to niektori muzi neuvedomuju a musime ich do slova a do pismena k tomu dokopat!!! aby z nich cosi vyliezlo a pri tom sa este tvaria,ze ich to nesmierne otravuje akoze"no dobre ked uz musim tak to poviem!"
len taka vyzva pre muzov:
vyjadrujte svoje city k zenam, nie je to take tazke a ma to mnoho pozitivnych dosledkov. zena je potom lepsie naladena, to sa predsa oplati povedat par slov, nie?
ale zas staci obcas, netreba to prilis prehanat so slovami, to uz im byva podozrive :)
podla mna nie su vsetci muzi taky...ten moj vie tak vyjadrit city ze som z toho soknuta....
suhaj..asi mas pravdu!!!z tvojich slov mi normalne osvietilo mysel :)))
karinka hmm toto je trochu o inom ako je tato tema...no a on aj chodi s tvojou kamaratku?vies mi tu riesime veci ked su uz dvaja par..neviem ci by som ti vedela v tomto poradiet.mas to tazke ked lubi tvoju kamaratku.otazne je ci ona lubi jeho su par alebo len on ju a ona o tom ani nevie?a vlastne neviem naco to riesit..asi by si sa mala n aneho vykaslat i ked viem ze to nie je take lahke ako ja pisem...ale co s tym urobis ekd lubi inu?
Hovorit do kola dievcatu, ze ju lubim (pritom ja to sam robim skoro denne), je ako ist spolu do divadla (obleceni a s listkami v ruke smerujuc do tej budovy) a neustale jeden druhemu opakovat: "My ideme do divadla, My ideme do divadla, my ideme do divadla...". Ked vsetko funguje a vsetko nasvedcuje, ze sa ide do divadla TAK NACO TO STALE ZDORAZNOVAT?! To iste je opakovanie: "Milujem Ta, milujem Ta, milujem Ta..."